» » » » » » Spot tips Κυριακή 20 Μαρτίου. Over 2.5 στο Ατλέτικο Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ(Β Μέρος)

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα
  ##Λα Κορούνια-Λεβάντε. Κλειστά αγωνίζονται και οι δύο με πρωταρχικό στόχο την άμυνα, τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο.

##Μάλαγα-Εσπανίολ. Τελικός για την ουραγό Μάλαγα, θα προτείνουμε την νίκη της σε αποδόσεις 2,00 και άνω.
##Σανταντέρ-Σοσιεδάδ. Αδιάφορη η Σοσιεδάδ δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της.
##Σπόρτινγκ Χιχόν-Αλμερία. Στην 17η θέση η γηπεδούχος στην 18η θέση η Αλμερία καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει σήμερα, 11 στα 14 under 2.5 εντός η Χίχον, 9 στα 14 under 2.5, θα πάμε με τα λίγα γκολ και το under 2.5.
##Χέρκουλες-Οσασούνα. Αδιάφορη εν μέρει η Οσασούνα, θέλει την νίκη η γηπεδούχος αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση.
##Στουτγάρδη-Βολφσμπουργκ. Με νέο κόουτς η φιλοξενούμενη τον Μάγκατ που έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της με τεράστια επιτυχία, από 3 συνεχείς νίκες προέρχεται η Στουτγάρδη, δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη.
##Βέστερλο-Σαρλερουά. Υπάρχει αξία στο διπλό της Σαρλερουά που δικαιώθηκε και θα ξαναπαίξει τον αγώνα που είχε χάσει στα χαρτιά από την Σέρκλ Μπριζ.
##Σταντάρ Λιέγης-Γκέρμιναλ. Θέλει την νίκη η Στανταρ και μπορεί να την πάρει αλλά σε αποδόσεις κάτω από 1,45 δεν μπορεί να παιχτεί. ##Άρης-Πανσερραϊκός. Με άδειες κερκίδες θα γίνει το παιχνίδι ίσως είναι καλύτερα αφού δεν θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο, μπορεί να πάρει την νίκη.
##Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Καίγεται για την νίκη ο Ατρόμητος αφού έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, θα δώσουμε προβάδισμα στον Ατρόμητο.
##Ηρακλής-Πανιώνιος. Κλειστό ματς με λίγα γκολ.
##Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου. Νέο κόουτς στην Καβάλα, αναστάτωση στον Βόλο μετά την μη συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου, έχει προβάδισμα η Καβάλα.
##Λάρισα-Εργοτέλης. Έδειξε ψυχή η Λάρισα στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν είναι αδιάφορος ο Εργοτέλης. ##Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης. Θέλουν βαθμούς, οι άμυνες τον πρώτο λόγο, άρα τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη.
##Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ντέρμπι, δεν βγαίνει άκρη.
##Παναθηναϊκός-Κέρκυρα. Πολλές απουσίες η Κέρκυρα, θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός με την απόδοση να είναι οριακά αποδεκτή. ##Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ. Καλές επιθετικές γραμμές, 11 στα 14 over 2.5 εντός έδρας η Μπιλμπάο, 8 στα 13 over 2.5 η Βιγιαρεάλ, θα προτείνουμε το over 2.5. ##Μαρσέϊγ-Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουν το εύκολο γκολ και οι δύο ομάδες, θα προτείνουμε το goal-goal.
##Βαλένθια-Σεβίλλη. Μια από τα ίδια με το παραπάνω ματς, και εδώ goal-goal.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση