» » » » » » Spot tips Κυριακή 20 Μαρτίου. Δεν παίζεται το διπλό της Λίβερπουλ ούτε με σφαίρες.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα

##Φιορεντίνα-Ρόμα. Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και θα πάμε με το goal-goal.
##Ντε Χάαγκ-Αγιαξ. Εξαιρετική σεζόν κάνει η γηπεδούχος βρισκόμενη στην 5η θέση, δεν υπάρχει αξία στο διπλό του Άγιαξ, 11 στα 13 over 2.5 εντός έδρας η Ντε Χάαγκ, 10 στα 14 over 2.5 εκτός ο Αγιαξ, θα προτείνουμε το over 2.5.
##Άουε-Γκρόιτερ Φίρτ. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, εξαιρετική εντός η Άoυε με ρεκόρ 10-2-1 και γκολ 19-6, αποδεκατισμένη η Γκρόϊτερ με 8 απουσίες βασικών παικτών της, έχει προβάδισμα η Άουε.
##Ουνιόν Βερολίνου-Μπίλεφελντ. Ελάχιστες ελπίδες παραμονής για την Μπίλεφελντ.
##Πάντερμπορν-ΦΣΒ Φρανκφούρτης. 5 ματς χωρίς νίκη η γηπεδούχος, 6 ματς η ΦΣΒ, δεν βγαίνει άκρη ίσως τα λίγα γκολ να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.
##Σάντερλαντ-Λίβερπουλ
. Με αυτό που είδαμε την Πέμπτη από την Λίβερπουλ τρομάξαμε, δεν παίζεται το διπλό ούτε με σφαίρες.
##Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη. Δεν είναι εύκολο το ματς για την πρωτοπόρο, καλή ομάδα η Ουτρέχτη μπορεί να σκοράρει, το goal-goal έχει τύχη.
##Εξέλσιορ-Τβέντε. Μόνο στην έδρα της παίρνει βαθμούς η Εξέλσιορ, χαμηλά το διπλό δεν μπορεί να παιχτεί σε τέτοιες αποδόσεις.
##Ρόντα-Φέγενορντ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Φέγενόρντ αήττητη για 6 ματς και πλέον έχει ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
##Γιουβέντους-Μπρέσια.
Χωρίς νίκη εδώ και 4 παιχνίδια η Γιουβέντους, 4 συνεχόμενες ισοπαλίες για την Μπρέσια, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Γιουβέντους.
##Ίντερ-Λέτσε. Από μεγάλη πρόκριση προέρχεται η Ίντερ στην επόμενη φάση του Champions League, ανοικτά αγωνίζεται η Λέτσε, αναμένουμε πολλά γκολ και θα πάμε με το over 2.5.
##Μπάρι-Κίεβο. Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, είναι χωρίς νίκη για 6 ματς, σημαντικές απουσίες στην άμυνα το Κίεβο έχει ένα μικρό προβάδισμα η Μπάρι.
##Μπολόνια-Τζένοα. Στην 11η θέση η Μπολόνια στην 12η θέση η Τζένοα δεν κινδυνεύουν, δεν θα πάρουμε θέση.
##Ουντινέζε-Κατάνια. Ασταμάτητη η Ουντινέζε 5 νίκες και μία ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα χωρίς να δεχτεί γκολ!!!!, δεν γίνεται να πάς κόντρα στην Ουντινέζε
##Σαμπντόρια-Πάρμα. Κινδυνεύουν άμεσα και οι δύο, είναι μάλιστα εκτός φόρμας ίσως βολευτούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
##Λεβερκούζεν-Σάλκε. Κυνηγά την δεύτερη θέση η Λεβερκούζεν, αδιάφορη η Σάλκε όπου απολύθηκε ο Μάγκατ, μπορεί την νίκη η Λεβερκούζεν.
##Σέλτικ-Ρέϊντζερς. Τελικός του Λιγκ Καπ, το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, σε ουδέτερο γήπεδο.
##Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι. Με νίκη η Τσέλσι παίρνει την Τρίτη θέση από την σημερινή αντίπαλό της, έχει το προβάδισμα η Τσέλσι.
##Καέν-Αρλέ. Έχει υποβιβαστεί η Αρλέ, μέτρια ομάδα η Καέν, δεν βγαίνει άκρη.
##Μονακό-Νανσί. Θέλουν βαθμούς αφού βρίσκονται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, η ισοπαλία έχει τύχη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση