betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπρος: Τιμάει την παράδοση η Ομόνοια
Να συνεχίσει το αήττητο εντός έδρας σερί των τελευταίων 12 ετών, κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά και να βάλει και πάλι υποψηφιότητα για την πρώτη θέση ,θέλει η Ομόνοια, στον αγώνα των δύο ομάδων για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου. Την ίδια ώρα, ο Απόλλων Λεμεσού θέλει το διπλό στο «Τάσος Μάρκου», ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από την τετράδα.



17:00 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ


Ντέρμπι νεοφώτιστων και «ουραγών» είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Άρη Λεμεσού να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και με μια νίκη να έρχεται μια... ανάσα από την αποφυγή του υποβιβασμού.



Οι γηπεδούχοι έκαναν... περίπατο στην έδρα του τελευταίου της βαθμολογίας, Ερμή Αραδίππου, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία είχε δείξει πως ανεβάζει στροφές από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Ανόρθωση.


Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους από την Αλκή την προηγούμενη αγωνιστική (1-2 εντός έδρας) και έμειναν για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Άπαντες φαίνονται να έχουν συμβιβαστεί με το ενδεχόμενο του υποβιβασμού στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Δερύνειας και αυτό φαίνεται από τη χρήση πολλών νεαρών παικτών, κάτι που σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες.


Αξίζει ν' αναφέρουμε ότι το Under είναι κυρίαρχο στοιχείο στους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς και οι πέντε τελευταίοι είχαν λιγότερα από τρία γκολ και οι τέσσερις έληξαν ισόπαλοι. Όσον αφορά τα προβλήματα, ο Άρης δεν έχει απουσίες, ειδικά μετά την επιστροφή των τιμωρημένων Βασιλείου και Θεοφάνους, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται οι Σοάρες και Σιαήλης, επιστρέφουν όμως οι βασικοί Παναγή και Σπύρου.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ο Άρης Λεμεσού είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η εξαιρετικά χαμηλή τιμή που έχει ο άσος σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες ομάδες, είναι απαγορευτικό για το ποντάρισμα πάνω του. Καλύτερη επιλογή είναι να απέχουμε από αυτόν τον αγώνα.




18:00 ΕΝΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ


Τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγώνων της ΕΝΠ έβαλε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας την προηγούμενη αγωνιστική, με την εκτός έδρας ήττα (2-0) να μπλέκει και πάλι την ομάδα από το Παραλίμνι στα σενάρια υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την μέτρια εικόνα που παρουσίασαν αλλά και τις πολλές απουσίες που είχαν, τις οποίες θα έχουν και πάλι μιας που δεν υπολογίζονται οι Πέτκοφ, Μπέρτσιλ και Μαρκόφσι.


Παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Νέα Σαλαμίνα, όμως κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Πλέον η απόσταση από την τέταρτη θέση μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς και η ομάδα της Λεμεσού έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη τετράδα. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι τιμωρημένοι Νέβα και Νορό.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για βαθμούς όμως ο Απόλλωνας είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Αν θέλει να ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη τετράδα, η ομάδα της Λεμεσού πρέπει να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες της ΕΝΠ και να πάρει το διπλό.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Η μέτρια αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, είχαν σαν αποτέλεσμα την ήττα (2-1) που την έφερε και εκτός πρώτης θέσης. Τα γκολ που δέχτηκε προήλθαν κυρίως από λάθη των αμυντικών της και γι' αυτό οι παίκτες τα άκουσαν από τον Λάρκου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι επιστροφές των Καρυπίδη και Εφραίμ φέρνουν αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Λεάντρο.


Μια πολύ αρνητική παράδοση καλείται να... σπάσει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να νικήσει εκτός έδρας (οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα το ΓΣΠ) τα τελευταία 12 χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έχουν μόλις μια ήττα στα 11 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ προέρχονται και από την πρώτη φετινή τους εντός έδρας νίκη (2-0 την ΕΝΠ). Εξαιρετικοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, όμως η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι πολύ καλός στα εκτός έδρας παιχνίδια του, η κούραση και η κακή παράδοση που έχει με αντίπαλο την Ομόνοια αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτής της αναμέτρησης. Δύσκολα θα γκελάρει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Ομόνοια. 
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση