» » » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Σκληρές μάχες στην ουρά

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Σκληρές μάχες στην ουρά
18/02/2012 20:00 ΑΖΑΞΙΟ – ΜΠΡΕΣΤ

Προϊστορία: 5-4-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΡΕΣΤ-ΑΖΑΞΙΟ 1-1


ΑΖΑΞΙΟ: Φάνηκε πως μπορεί να συνεχίσει το «τρελό» σερί που έχτισε στις τελευταίες αγωνιστικές απέναντι στη Μονπελιέ, αλλά το «όνειρο» κράτησε μόλις ένα ημίχρονο, αφού στο δεύτερο δέχτηκε τρία γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές. Βρίσκεται δύο μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι νησιώτες δε θα πρέπει να είναι απογοητευμένοι γιατί έχουν βελτιώσει τρομερά την κάκιστη αγωνιστική εικόνα που έδειξαν στον πρώτο γύρο. Μαζί με τη Ντιζόν έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Απόντες οι αμυντικοί Ν΄Ντιαγέ (8 συμμ.) και Πουλάρ (20 συμμ.), και ο επιθετικός Ιλάν (12 συμμ./4 γκ.).



Εντός: 3-3-5
Γκολ: 14-19
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΡΕΣΤ: Δέχτηκε το γκολ από τον Κακουτά στο 76’ αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 92’ με γκολ του Ζεντιλετί. Προς το παρόν δεν δείχνει να κινδυνεύει, αφού βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες από την Μπρεστ στο πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (13 σε 23 αγώνες) και επίσης έχει το αρνητικό ρεκόρ της χειρότερης επίθεσης της Ligue-1 (21 γκολ). Τιμωρημένοι είναι ο μέσος Σισοκό (1 συμμ.) και ο επιθετικός Ζεμαά (1 συμμ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Λορενζί (12 συμμ.) και Μακοντά (4 συμμ.), ο μέσος Κούλμα (13 συμμ.), και οι επιθετικοί Αγιτέ (6 συμμ.) και Μπεν Μπασάτ (18 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 0-6-5
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Μεγαλύτερο το κίνητρο για την Αζαξιό που δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Άσος στο 2.65 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/02/2012 20:00 ΚΑΕΝ – ΕΒΙΑΝ


Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΙΑΝ-ΚΑΕΝ 2-4


ΚΑΕΝ: Νίκη μετά από οχτώ αγώνες χωρίς «τρίποντο» για την Καέν, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού κέρδισε εκτός έδρας την πανίσχυρη Λυόν. Τα γκολ πέτυχαν οι Αμουμά (13‘) και Ναμπάμπ (73‘). Ο εντός έδρας αγώνας με την Οσέρ που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών θα διεξαχθεί την Ερχόμενη Τετάρτη. Απόντες δύο νεαροί, ο 17χρονος μέσος Νανζί (7 συμμ/1 γκ.) και ο 18χρονος επιθετικός Νιάνγκ (16 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 3-1-6
Γκολ: 10-13
Τελευταία 5: 1-1-3


ΕΒΙΑΝ: Το πίστεψαν στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες της Εβιάν, και προηγήθηκαν απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Καμπόν στο 45’. Δυστυχώς δεν ήταν αρκετό και η Παρί, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μέρος, πέτυχε τρία τέρματα και έτσι γράφτηκε το τελικό 3-1. Τρίτος αγώνας χωρίς νίκη για την Εβιάν, με μία νίκη στα τελευταία έξι, που δείχνει ότι η ομάδα δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο αγωνιστικά. Σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Κορρέα αφού θα απουσιάσουν ο αμυντικός Ανγκουλά (20 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Σορλέν (19 συμμ./2 γκ.)


Εκτός: 0-6-6
Γκολ: 12-21
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Σημαντικός αγώνας για τις δύο ομάδες, θα δώσουμε όμως πλεονέκτημα στην Καέν που προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Ζερλάν. Έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, και έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς αφού βρίσκεται τρεις μόλις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Άσος στο 2.25 (Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/02/2012 20:00 ΝΤΙΖΟΝ – ΝΙΣ

Προϊστορία: 0-2-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΣ-ΝΤΙΖΟΝ 1-1
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (11/01/2012): ΝΙΣ-ΝΤΙΖΟΝ 2-2 (3-3 στην παράταση)


ΝΤΙΖΟΝ: Στον προηγούμενο αγώνα για το πρωτάθλημα άνοιξε το σκορ απέναντι στην Μπρεστ εκτός έδρας με τον Κακουτά στο 76’ αλλά τελικά στο 92’ ισοφαρίστηκε και δεν κατέκτησε τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς. Μεσοβδόμαδα, παίζοντας με πολλές αλλαγές, αγωνίστηκε για το κύπελλο Γαλλίας, όπου αποκλείσθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν χάρη σε γκολ που δέχτηκε από τον Νενέ στο 15’. Έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, μαζί με την Αζαξιό, έχοντας δεχτεί 42 γκολ σε 23 αγώνες. Δεν έχει νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Ο προπονητής Καρτερόν είναι ευτυχής να έχει όλους τους παίχτες της ομάδας στη διάθεση του.


Εντός: 4-2-5
Γκολ: 15-16
Τελευταία 5: 1-2-2


ΝΙΣ: Κόντραρε «στα ίσια» την Παρί εντός έδρας και την ανάγκασε να φύγει από τη Νίκαια χωρίς τους τρεις βαθμούς. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και δεν έχει πετύχει νίκη στις πέντε τελευταίες της αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 2 ήττες), έχοντας όμως αποσπάσει ισοπαλία από Παρί και Λιλ. Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), ο μέσος Ελμπουίκ (12 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Πεντεκό (12 συμμ.).


Εκτός: 0-3-8
Γκολ: 8-17
Τελευταία 5: 0-3-2


Πρόταση: Πολλοί βασικοί δεν συμμετείχαν στον αγώνα κυπέλλου και θα είναι ξεκούραστοι για την Ντιζόν. Δύσκολα όμως θα καταφέρουν να πετύχουν πολλά απέναντι στην σκληροτράχηλη Νις. Επιλέγουμε το under στο 1.65 (Unibet).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18/02/2012 20:00 ΛΟΡΙΑΝ – ΛΙΛ


Προϊστορία: 4-7-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΛ-ΛΟΡΙΑΝ 1-1


ΛΟΡΙΑΝ: Μπορεί να έπαιζε με 10 παίχτες από το 20’ εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα Οντάρ, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Εμεγκαρά στο 92’. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της, αλλά μετράει επτά αγώνες χωρίς νίκη και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας (10η θέση). Αλλά και πάλι, όλα δείχνουν πως δύσκολα θα κινδυνεύσει. Την Τετάρτη θα δώσει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας στη Γαλλία. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Οντάρ (20 συμμ.) και ο αμυντικός Κονέ (10 συμμ./1 γκ.). Τραυματίες οι αμυντικοί Μπουριγιόν (12 συμμ.) και Μπακά (14 συμμ.), όπως επίσης και οι επιθετικοί Σουνού (156 συμμ./1 γκ.), Αλαντιέρ (10 συμμ./2 γκ.) και Κερσιά (3 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-5-1
Γκολ: 13-5
Τελευταία 5: 0-4-1


ΛΙΛ: Αγώνα χάντμπολ θύμισε το τελικό 4-5 της Λιλ απέναντι στη Μπορντό. Με άμυνα για κλάματα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 στο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 στο 90’, αλλά δέχτηκε τη «χαριστική βολή» στο 92’ από τον Ομπράνιακ, χάνοντας μετά από 10 ματς στο Μετροπόλ. Αποχαιρετά λογικά το πρωτάθλημα, αφού μετά από αυτή την ήτα βρέθηκε 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί. Να θυμίσουμε ότι έχει αποκλειστεί τόσο από την Ευρώπη όσο και από το κύπελλο Γαλλίας, αλλά και από το Λιγκ Καπ. Την Τετάρτη θα δώσει το ανεβλήθην ματς του προηγούμενου Σαβ/κου κόντρα στη Σοσό. Μοναδικοί τραυματίες ο αμυντικός Μπάσα (15 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Ντε Μέλο (4 συμμ.).


Εκτός: 4-5-1
Γκολ: 13-9
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Λιλ θέλει να ξεχάσει το κακό αποτέλεσμα με την Μπορντό και να επανέλθει στις νίκες, απέναντι στη Λοριάν που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω των απουσιών. Διπλό στο 2.30 (Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


18/02/2012 20:00 ΝΑΝΣΙ – ΤΟΥΛΟΥΖ


Προϊστορία: 6-8-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΝΑΝΣΙ 1-0


ΝΑΝΣΙ: Αν και χειρότερη της Βαλενσιέν, φάνηκε πως θα κατάφερνε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στον τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Τα συναισθήματα σίγουρα θα άλλαξαν όταν δέχτηκε το γκολ από τον Σαμάσα στο 92’. Μετά από αυτή την ήττα σταμάτησε ένα μίνι αήττητο σερί που κράτησε για τρεις αγωνιστικές. Βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με μία νίκη στα τελευταία πέντε, και πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να μην κινδυνεύσει ως το τέλος. Πολύ κακή παράδοση απέναντι στην Τουλούζ, την οποία δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες οχτώ συναντήσεις τους. Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Πουϊγκρενιέ (3 συμμ.), ενώ θα απουσιάσουν σίγουρα οι επιθετικοί Μουκαντζό (15 συμμ./2 γκ.) και Ζανό (6 συμμ.).


Εντός: 2-7-3
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 1-2-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Τα επιθετικά της προβλήματα φάνηκαν για ακόμη μία φορά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Σεντ Ετιέν και με σκόρερ τον Ομπαμεγιάνγκ στο 71’, γνώρισε την ήττα μετά από εννέα ματς αήττητη εντός έδρας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα απομακρύνθηκε κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν του χρόνου στην Ευρώπη. Τιμωρημένος για ακόμα ένα ματς ο μέσος Σισοκό. Τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Φοφανά (4 συμμ.) και Ακπά Ακπρό (10 συμμ.).


Εκτός: 2-4-5
Γκολ: 9-16
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ αδύναμες επιθετικά οι δύο ομάδες (22 γκολ σε 23 αγώνες η καθεμία), και το under στο 1.53 (Bwin), φαντάζει το πιο λογικό σημείο της αναμέτρησης.

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση