» » » » » » Preview Champions League 2012 : Μπάγερν Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 : Μπάγερν Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα
Προϊστορία: 1-0-3


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Προκρίθηκε ως δεύτερη από το 5ο όμιλο, στην προηγούμενη φάση, έχοντας τρεις νίκες εντός, απέναντι σε Τσέλσι, Βαλένθια και Γκενκ. Έχει επτά νίκες στα τελευταία οχτώ εντός έδρας ματς που έχει δώσει για το Champions League. Στη Γερμανία δε βρίσκεται και στην καλύτερή της φόρμα, αφού έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Ντόρτμουντ, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθεί με την «αδύναμη» Άουγκσμπουργκ εντός έδρας. Δυσκολεύεται αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, με τους τρεις επιθετικούς της (Derdiyok, Kiessling και Schurrle) να έχουν σκοράρει συνολικά μόλις 12 γκολ.
Τα οχτώ γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στους έξι αγώνες της διοργάνωσης, έχουν προέλθει από επτά διαφορετικούς παίχτες. Τελευταία φορά που κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «8» ήταν τη σεζόν 2001-2002, χρονιά που συμμετείχε και στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός από τη αναμέτρηση είναι οι μέσοι Μπάλακ (14 συμμ./2 γκ.) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ.), και ο Ελβετός επιθετικός Ντερντιγιόκ (16 συμμ./6 γκ.).


Εντός (Champions League): 3-0-0
Γκολ: 6-2
Φόρμα στα  τελευταία 5: 2-2-1



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Προκρίθηκε αήττητη από τον 8ο όμιλο, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία, και πετυχαίνοντας 20 τέρματα σε έξι αγώνες. Μοναδική «απώλεια» βαθμών το 2-2 εντός έδρας με τη Μίλαν. Η περσινή κάτοχος του κυπέλλου, δεν έχει ηττηθεί στις επτά τελευταίες της επισκέψεις στη Γερμανία. Η τελευταία ήττα της εκεί, ήταν την περίοδο 2001-2002, όταν και ηττήθηκε με 2-1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Ο Γκουαρντιόλα φαίνεται πως είχε το μυαλό του στο ματς με τη Λεβερκούζεν και ξεκούρασε κάποιους παίχτες της ομάδας, όπως οι Ινιέστα και Τσάβι, ενώ ο Φάμπρεγκας αγωνίστηκε μόλις στα τελευταία 20 λεπτά, στην οδυνηρή ήττα της Μπαρτσελόνα το Σάββατο με 3-2 εκτός έδρας, απέναντι στην Οσασούνα. Μετά από αυτή την ήττα, οι Καταλανοί βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ, και είναι πιθανό να αρχίσουν να σκέφτονται από τώρα πως θα διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ευρώπη, παρά την πρωτιά στην Ισπανία. Ακολουθεί σημαντικός αγώνας εντός έδρας με τη Βαλένθια την Κυριακή. Επιστρέφει ο μέσος Μπούσκετς (18 συμμ.). Ελάχιστες οι απουσίες για τη Μπάρτσα: εδώ και καιρό ο μέσος Αφελλάι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ.), ενώ τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του Μάλι το Σάββατο ο μέσος Κεϊτά (15 συμμ.), αλλά δε θα βρίσκεται στην αποστολή.



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός (Champions League): 3-0-0
Γκολ: 12-2
Φόρμα στα  τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Δεν αποδίδει τα αναμενόμενα η Λεβερκούζεν, και το μυαλό της θα είναι στην διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα, παρά στο να αποκλείσει μια τόσο ανώτερη ομάδα. Ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση