» » » » » » Preview Europa League 2012 : Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League 2012 : Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος στη μάχη των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ - από τις Ελληνικές ομάδες - να ακολουθεί την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην παγωμένη Μόσχα, με μεγάλη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα... ζεστάνει αρκετά τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν που είναι σε φάση... προετοιμασίας.


13:00 ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ




Η Ρούμπιν Καζάν είναι χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από το ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που της εξασφάλισε και το εισιτήριο για τη φάση των «32». Το πρωτάθλημα στη Ρωσία είναι σε... διακοπές και η έναρξη της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου.


Οι Ρώσοι από τα τέλη του Γενάρη δίνουν φιλικά προετοιμασίας, στα οποία τα έχουν πάει αρκετά καλά, μετρώντας μία ισοπαλία αρχικά με τη Λέφσκι Σόφιας και τέσσερις σερί νίκες στη συνέχεια με αντιπάλους τις Μπόχουμ, Ζεσταφόνι, Λεχ Πόζναν και Ντιναμό Κιέβου. Μάλιστα, το ματς με τους Ουκρανούς ήταν και η πρόβα τζενεράλε ενόψει Ολυμπιακού για την ομάδα του Μπερντιεφ.


Το ρόστερ δεν έχει αλλάξει δραματικά, αν και δεν έγιναν προσθήκες, με εξαίρεση αυτή του Ιρανού τερματοφύλακα Χατζίτζι. Παρελθόν αποτελούν ο μέσος από το Εκουαδόρ, Κριστιάν Νομπόα, ο Ισπανός αμυντικός Ζόρντι Φιγκουέρας, ο επιθετικός από το Εκουαδόρ, Βάλτερ Τσάλα, ο επιθετικός Λεμπεντένκο και ο αμυντικός Ζεστόκοφ, όμως μόνο ο Νομπόα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παίκτης πρώτης γραμμής.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στο δεύτερο σερί... ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει!) κόντρα στην ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε άνετα με 2-0, με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ. Οι «Ερυθρόλευκοι» σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ με τους Μέλμπεργκ στο 5' και Μιραλάς στο 24', μέσα σε αυτό το διάστημα είχαν καθολική υπεροχή και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Στην επανάληψη οι παίκτες του Βαλβέρδε έριξαν στροφές, είχαν το μυαλό τους και στη Ρούμπιν και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς απειλήθηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις.


Η νέα επιτυχία διατηρεί την ομάδα στη 2η θέση, δύο πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό και το κλίμα είναι εξαιρετικό, κυρίως γιατί έχει αλλάξει... η ταυτότητα των πρωταθλητών και η αγωνιστική τους συμπεριφορά. Βέβαια ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να τονίζει ότι θέλει μεγαλύτερη διάρκεια από τους παίκτες, αφού η αλήθεια είναι πως ένα 20λεπτο καλής μπάλας είναι αρκετό για να χαρίσει νίκες στη Σούπερ Λίγκα, όμως πιθανώς να μην είναι σε ανώτερο επίπεδο, όπως αυτό στο Γιουρόπα Λιγκ.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Η μεγαλύτερη ανησυχία όλων έχει να κάνει με το πολύ κρύο και τις συνθήκες πολικού ψύχους που συνάντησαν στη Μόσχα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα του Ολυμπιακού, που πάει με μεγάλη αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δίνει πολλές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη». Αλλωστε ο βαθμός ετοιμότητας των «Ερυθρόλευκων» είναι πολύ μεγαλύτερος, η φυσική κατάσταση είναι σε καλύτερα επίπεδα, οπότε το πλεονέκτημα αυτό μπορεί να υπερκαλύψει το πρόβλημα του ψύχους (εξάλλου στους ίδιους βαθμούς θα παίξουν και οι αντίπαλοι!).


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρούμπιν υπό άλλες συνθήκες ίσως να ήταν ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος για κάθε ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού, ίσως και υψηλότερου. Μια ματιά στο ρόστερ της άλλωστε είναι αρκετή για να πείσει ακόμα και τους πιο... δύσπιστους. Παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, όπως οι Σέζαρ Νάβας, Μάρτινς, Μπιστρόφ, Κασάεφ, Νέλσον Βαλντές, Ερεμένκο, Καραντενίζ και Κάρλος Εντουάρντο, δεν συναντάς σε τέτοια ποσότητα σε πολλές ομάδες. Όμως το θέμα είναι ότι η Ρούμπιν είναι σε περίοδο προετοιμασίας, έχει μείνει χωρίς επίσημο ματς εδώ και δύο μήνες περίπου και δεν θα έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας τέτοιας αναμέτρησης. Το πολικό ψύχος με μια πρώτη ανάγνωση μπορεί να μοιάζει πιο τρομακτικό για τους Έλληνες (ή μάλλον για τον Ελληνικό σύλλογο!), αλλά στις ίδιες συνθήκες θα παίζουν και οι Ρώσοι. Και για ποδοσφαιριστές «αδούλευτους», με ελλιπή προετοιμασία και χωρίς αγώνες στα πόδια τους είναι πολύ πιο επικίνδυνο να παίζουν σε αυτό το κλίμα. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται να φορμάρονται στην πιο κατάλληλη στιγμή της τρέχουσας περιόδου και τώρα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει πολλές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς και γιατί όχι να τους καθιστά και ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση... Αρκεί βέβαια να μην μείνουν πάλι μόνο σε 20λεπτο καλής μπάλας...
πηγη    stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση