» » » » » » Preview Ligue 2 Ανζε - Μονακό: Ανεβασμένη η Μονακό !

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 2 Ανζε - Μονακό: Ανεβασμένη η Μονακό !
Προϊστορία: 2-0-0


Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΟΝΑΚΟ–ΑΝΖΕ 1-3


09/01/2012 (ΚΥΠΕΛΛΟ  ΓΑΛΛΙΑΣ): ΑΝΖΕ-ΜΟΝΑΚΟ 4-3


ΑΝΖΕ: Ηττήθηκε στο τελευταίο ματς με τη Ρεμς με 3-0 εκτός έδρας. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 26’ και αντί να αντιδράσει, η απευθείας κόκκινη του Σούμα άλλαξε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμη δύο τέρματα. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Ανζέ στο πρωτάθλημα (τέταρτη μαζί με το κύπελλο). Θα λείψει ο τιμωρημένος μέσος Σούμα (2 συμμ. – δανεικός από τη Μπρεστ). Αν και πολλές ομάδες της Ligue-1 «καλοβλέπανε» τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Σαρμπονιέ (19/9), επίσημη πρόταση δεν ήρθε, και έτσι παραμένει στην Ανζέ. Τραυματίας ο μέσος Μανσό (16).



Εντός: 4-2-4
Γκολ: 25-27 (συνολικά), 12-10 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 1-1-3


ΜΟΝΑΚΟ: Άδικο το τελευταίο 2-2 εντός έδρας με τη Λανς, αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Τα γκολ για τους Μονεγάσκους οι Ζερμέν (49’) και Γιαταμπαρέ (55’). Τραυματίες ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σαμπέ (5), οι αμυντικοί Μουρατόρι (8) και Άπια (13), ο μέσος Μεντί και οι επιθετικοί Χέλσταντ (6) και Μακένγκο (12). Αμφίβολος ο αμυντικός Αντριάνο Περέιρα (14). Ο μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ ξεκίνησε ήδη να δαπανά για μεταγραφές στην ομάδα αφού έφτασαν 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ελληνική παροικία η Μονακό αφού απέκτησε τον μέσο Τζιώλη (12) από τη Σανταντέρ και ήρθε δανεικός από την Άιντραχτ ο αμυντικός Τζαβέλας (2). Οι άλλοι πέντε είναι ο αμυντικός Βολφ (15 συμμ.) από τη Βέρντερ Βρέμης, ο επίσης αμυντικός, πρώην Ρεάλ Μαδρίτης και Γκέρμιναλ, Καγκελμάχερ, ο βασικότατος μέσος της Κλαμπ Μπριζ Ντιράρ (22/4), ο ταλαντούχος μέσος, πρώην Αούστρια Βιέννης και Άρσεναλ, Μπαραζί, και ο Σενεγαλέζος επιθετικός Ιμπραχίμα Τουρέ (Αϊμάν – Ην. Αραβικά Εμιράτα). Δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, ο επιθετικός Νιμανί (4/1)


Εκτός: 2-4-4
Γκολ: 20-31 (συνολικά), 10-17 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-3-0


Πρόταση: Τέσσερις συνεχόμενες ήττες από την Ανζέ, πολύ ανεβασμένη η Μονακό, που πλέον μιλάνε τα ρούβλια και έχει καλύτερες επιδόσεις εκτός παρά εντός. Το momentum λέει Μονακό και θα πάμε με το διπλό που πληρώνει μέχρι και 4.00 (Bet365).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση