» » » » » » Preview Primera Division : Από την μία Ευρώπη, από την άλλη Segunda!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Από την μία Ευρώπη, από την άλλη Segunda!
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΛΑΓΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 4-0


ΓΡΑΝΑΔΑ: Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη Γρανάδα στο Βιγιαμαρίν, όπου επικράτησε 1-2 της Μπέτις. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πορτογάλος Κάρλος Μάρτινς που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (40’) και έβγαλε την ασίστ για το πρώτο (Ιγκάλο, 13’). Παρά την νίκη, παραμένει σε πολύ επικίνδυνη θέση, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει μόλις 14 γκολ σε 20 αγώνες. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο (18 συμμ.), ο αμυντικός Ντιακατέ (9 συμμ.) και ο επιθετικός Ούτσε (18 συμμ./1 γκ.). Ήρθε ως δανεικός από τη Σάο Πάολο ο επιθετικός Ενρίκε (14 συμμ./1 γκ.) ενώ δόθηκε δανεικός στη Κάντιθ ο νεαρός Γκανέζος μέσος Μπόατενγκ (0 συμμ.).



Εντός: 3-4-3
Γκολ: 14-27 (συνολικά), 8-8 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-0-3


ΜΑΛΑΓΑ: Επιτέλους νίκη μετά από 6 αγώνες για τη Μάλαγα, και μάλιστα σε ντέρμπι απέναντι στη Σεβίλλη. Όλα είχαν κριθεί στο 19’ όταν η Μάλαγα επανέκτησε το προβάδισμα με γκολ του Φερνάντες. Το σκορ είχε ανοίξει ο Γουέλιγκτον μόλις στο 7’, ενώ η Σεβίλλη είχε ισοφαρίσει στο 14’ με τον Λούνα. Για ακόμη ένα ματς θα απουσιάσουν ο τερματοφύλακας Ρούμπεν (2 συμμ.), ο εξτρέμ Χοακίν (13 συμμ./2 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ). Τιμωρημένος ο μέσος Ίσκο (16 συμμ./2 γκ.) μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο ματς με τη Σεβίλλη. Ο γνωστός μας Εντίνιο (πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) θα αγωνίζεται δανεικός στην Ακαδέμικα.


Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 24-29 (συνολικά), 8-15 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ διαφορετικοί στόχοι για τις δύο ομάδες, αφού η Γρανάδα κοιτάει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Μάλαγα προσπαθεί να πλησιάσει την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αν και η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 6 βαθμοί. Θα πάμε με το διπλό (2.45 στη Unibet), απλά ποντάροντας στο καλύτερο σύνολο της Μάλαγα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση