betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ο Απρίλιος κρίνει τους τίτλους
Ιδιαίτερα «καυτός» αναμένεται να είναι αυτός ο Απρίλιος, καθώς στον συγκεκριμένο μήνα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουμε πληθώρα από ντέρμπι που αναμένεται να κρίνουν κατά πολύ σε ποιανής ομάδας τα χέρια θα καταλήξουν οι τίτλοι. Η υπόθεση πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία μέσα στον επόμενο μήνα και η αγωνία χτυπάει... κόκκινο.


ΑΓΓΛΙΑ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (08/04/2012)



Με ντέρμπι ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Αγγλίας, για τον μήνα Απρίλιο, η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» ταξιδεύουν στο «Έμιρεϊτς» για ν' αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι κομβικό σημείο για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς είναι το πιο δυνατό παιχνίδι που έχει να δώσει πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, το οποίο ίσως και να είναι το παιχνίδι-πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (30/04/2012)

Την τελευταία ημέρα του Απριλίου θα διεξαχθεί η μεγάλη «μάχη» του Μάντσεστερ με τις δύο τοπικές ομάδες και «αιώνιες» αντιπάλους να διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στο «Ετιχάντ», τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος Αγγλίας. Αυτό το παιχνίδι πιθανότατα θα δώσει και το πρωτάθλημα στον νικητή. Απαλλαγμένες αμφότερες από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά του ενός βαθμού που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» να φαντάζει αυτή τη στιγμή πολύ... εύθραυστη.
Η Σίτι απέδειξε φέτος ότι δεν αστειεύεται και το 1-6 στο «Όλντ Τράφορντ» για τον πρώτο γύρο το αποδεικνύει περίτρανα. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι μια ομάδα με... μέταλλο πρωταθλητή και έδωσε την απάντησή της στο Κύπελλο Αγγλίας όπου επικράτησε με 3-2 στο «Ετιχάντ», αποκλείοντας από τη συνέχεια τη Σίτι. Αυτό το παιχνίδι είναι όλα τα... λεφτά για την υπόθεση τίτλος στη φετινή Premier League.



ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (11/04/2012)


Το κλασικό ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας είναι ένα από τα πολλά δυνατά παιχνίδια που καλείται να δώσει η «Βασίλισσα» στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου. Η έλευση του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» τους έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο δίνοντας κυρίως δύναμη στο παιχνίδι τους, στοιχείο που έχουν πολύ και οι «μερέγκες». Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Ρεάλ, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να νικήσει τη «Βασίλισσα» από το μακρινό πλέον 1999. Στις 11/04 οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Βιθέντε Καλντερόν» στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Primera Division.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22/04/2012)
Το «Clasico» όχι μόνο του ισπανικού αλλά και του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι ίσως το παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει το ποια ομάδα θα στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε ακόμα και στο -10 από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δύο γκέλες της «Βασίλισσας» με Μάλαγα και Βιγιαρεάλ έφεραν τη διαφορά στο -6 και με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ν' αντιμετωπίσει τις Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη μέσα σε ένα μήνα, πολλά μπορούν να συμβούν.
Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν ευνοείται από την παράδοση. Από το 2008 έχει να νικήσει την Μπαρτσελόνα η Ρέαλ και σε σύνολο 14 αγώνων έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο μια φορά, στην παράταση του περσινού τελικού για το Κύπελλο Ισπανίας. Τελευταίο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου», ήταν τον Δεκέμβριο του 2007. Στις 22/04 οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην έδρα των «μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και μάλλον εκεί θα κριθούν τα πάντα.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ


Τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν που κακά τα ψέματα είναι και το ντέρμπι τίτλου στο γερμανικό πρωτάθλημα. Με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ βρέθηκε στο +5 από τους Βαυαρούς που είναι στη θέση του κυνηγού.
Οι Βεστφαλοί δεν έχουν το μυαλό τους στην Ευρώπη καθώς αποκλείστηκαν σε αντίθεση με την Μπάγερν που έχει στην άκρη του μυαλού της ακόμα και τον τελικό του Champions League που φέτος γίνεται στην έδρα της. Όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο, όμως ποιος μπορεί να ξεγράψει τους Βαυαρούς που έχουν πάρει τα... πάνω τους και σκοράρουν ακατάπαυστα. Στο ντέρμπι μεταξύ αυτών των δύο ομάδων... κρέμεται η υπόθεση τίτλος και σίγουρα αυτό περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή Γερμανίας.


ΓΑΛΛΙΑ

ΛΥΩΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ


Στο Σαμπιονά δεν υπάρχει κάποιο δυνατό παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή, όμως υπάρχει ο τελικός του Λιγκ Καπ που κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Γαλλία. Λυών και Μαρσέιγ θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Παρίσι, στις 14/04, με την ομάδα της Μασσαλίας να βλέπει αυτό το παιχνίδι ως μοναδική ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση