» » » » » » Μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Καρακούση στο EPT Madrid High Roller Event

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Καρακούση στο EPT Madrid High Roller Event
To European Poker Tour της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε και εκτός του Κωνσταντίνου Νάνου που τερμάτισε στα έπαθλα του Main Event, ο Γιώργος Καρακούσης έφτασε σε μεγαλύτερη διάκριση στο High Roller Event.


To τουρνουά είχε κόστος συμμετοχής τα €10,300 και συγκέντρωσε μόλις 24 παίκτες. Έγιναν δύο re-buys και το συνολικό έπαθλο «έκλεισε» στα €274,400, με πέντε παίκτες να πληρώνονται.


Το τουρνουά μπορεί να είχε λίγους παίκτες αλλά το επίπεδο δυσκολίας ήταν τεράστιο, καθώς σε αυτό συμμετείχαν ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως, όπως ο Bertrand "ElkY" Grospellier.



O Γιώργος κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία, φτάνοντας στο τελικό τραπέζι του τουρνουά. Εν συνεχεία κατάφερε να μπει στα χρηματικά έπαθλα και για να φτάσει στην κορυφή θα έπρεπε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Oleksii Kovalchuk, Bertrand "ElkY" Grospellier, James Akenhead και Juha Helppi.


Παρά τα μεγάλα ονόματα του τελικού τραπεζιού, ο Έλληνας παίκτης δεν φοβήθηκε και κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος αφήνοντας πίσω του τόσο τον “ElkY” όσο και τον Akenhead.


Στο heads-up αντιμετώπισε τον Helppi αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολύπειρο από High Roller Events Φιλανδό, μένοντας στην δεύτερη θέση για €74,100.


Εμείς από την πλευρά μας, συγχαίρουμε θερμά τον Γιώργο για την τεράστια επιτυχία του και ελπίζουμε το αποτέλεσμά του να είναι η αρχή διακρίσεων των Ελλήνων παικτών και στα high roller events!


Τα αποτελέσματα του τουρνουά:


1ος- Juha Helppi, €109,800
2ος- Γιώργος Καρακούσης, €74,100
3ος- James Akenhead, €41,200
4ος- Betrand Grospellier, €27,400
5ος- Oleksii Kovalchuk, €21,900


Σε συνεργασία με το    www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση