» » » » » » » Preview Premier League Εβερτον - Αρσεναλ: Παραμένει στην τετράδα η Αρσεναλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Εβερτον - Αρσεναλ: Παραμένει στην τετράδα η Αρσεναλ
Προϊστορία:
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ


ΕΒΕΡΤΟΝ: Το Σάββατο στο Goodison Park απέναντι στη Σάντερλαντ για το κύπελλο, δυσκολεύτηκε αρκετά, και το τελικό 1-1 (Κέιχιλ 23’/Μπάρντσλεϊ 12’) θα υποχρεώσει τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό στις 21 Απριλίου. Στον τελευταίο αγώνα της για το πρωτάθλημα, στο ντέρμπι του Merseyside με τη Λίβερπουλ, ξεκουράστηκαν βασικοί για τον αγώνα κυπέλλου με τη Σάντερλαντ, και η Έβερτον ηττήθηκε αρκετά εύκολα με 3-0. Εντός έδρας μετράει αήττητο οχτώ αγωνιστικών (κύπελλο, πρωτάθλημα), έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ. Ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, την προηγούμενη Τετάρτη έκλεισε 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τιμόνι της ομάδας. Μοναδική απουσία για τα «ζαχαρωτά» ο μέσος Γκίμπσον (5 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 6-3-5
Γκολ: 15-13
Τελευταία 5: 2-2-1



ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι ήττες τον προηγούμενο μήνα από Μίλαν (Champions League) και Σάντερλαντ (κύπελλο Αγγλίας) έκαναν καλό στην Άρσεναλ, αφού από τότε μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες: τρία ντέρμπι στην Αγγλία (Λίβερπουλ, Τόττεναμ και Νιούκαστλ) και παραλίγο να έπαιρνε την πρόκριση επί της Μίλαν (3-0). Τελευταίο της αγώνας στο πρωτάθλημα αυτός με τη Νιούκαστλ, της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 2-1 (φαν Πέρσι 15’, Βερμάλεν 93’) και την κράτησε σταθερά στην 4η θέση της Premier. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα. Πρόσωπο του αγώνα ο Μίκαελ Αρτέτα, που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Έβερτον για περίπου εφτά χρόνια. Παραμένουν εκτός για την Άρσεναλ οι αμυντικοί Σκιλασί (1 συμμ.) και Μερτεσάκερ (21 συμμ.), και οι μέσοι Ντιαμπί (2 συμμ.), Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ), Φριμπόνγκ (6 συμμ.) και Γουίλσιρ (0 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 10-2-2
Γκολ: 31-12
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, δε θα είναι πολύ δύσκολο να σημειωθούν πάνω από 2.5 τέρματα στην αναμέτρηση, αφού αμφότερες έχουν τους παίχτες να κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα (1.90 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση