» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Στο «κόλπο» για Ευρώπη η Στουτγάρδη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Στο «κόλπο»  για Ευρώπη η Στουτγάρδη
16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προϊστορία: 28-14-18
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-2


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, με πρωταγωνιστή τον πρώην παίχτη των γηπεδούχων, Ιμπίσεβιτς, επικράτησε με 1-2, με τον Βόσνιο να σημειώνει και τα δύο τέρματα (8’, 43’). Παρέμεινε σε απόσταση βολής από την 7η θέση (-2), που πλέον και αυτή οδηγεί στην Ευρώπη, και απέναντι στη Νυρεμβέργη θα κυνηγήσει μία ακόμα νίκη που θα της επιτρέψει να εκπληρώσει το στόχο της. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία, με 3 νίκες και μία ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 10-2. Βασικό της όπλο η επίθεση, αφού έχει την τέταρτη καλύτερη (43), μετά από Μπάγερν, Σάλκε και Ντόρτμουντ. Εκτός οι αμυντικοί Μπουλαρούζ (21 συμμ./2 γκ./5 ασίστ), Ρούντιγκερ (1 συμμ.) και Σελότσι (2 συμμ.), και οι επιθετικοί Οκαζάκι (22 συμμ./7 γκ.) και Χεμλάιν (3 συμμ.). Ο επιθετικός Ιμπίσεβιτς (8 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) είναι τιμωρημένος.



Εντός: 6-3-4
Γκολ: 24-13
Τελευταία 5: 3-1-1


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Μετά την κακή εμφάνιση με τη Μάιντς, ακολούθησε ακόμα μία, αυτή τη φορά η εντός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ με 1-3, παρότι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ (Ντιντάβι). Μπορεί να βρίσκεται στη 10 θέση, αλλά η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί, αφού απέχει έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Στα δύο τελευταία παρουσίασε πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεχόμενη συνολικά πέντε τέρματα από ομάδες περίπου του ίδιο επιπέδου. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρακόφσκι (2 συμμ.) και οι μέσοι Καμαβουάκα (5 συμμ.) και Μέντλερ (7 συμμ.).


Εκτός: 4-1-8
Γκολ: 9-19
Τελευταία 5: 3-0-2

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πρόταση: Μεγάλο κίνητρο για τη Στουτγάρδη, που με μία νίκη μπορεί να μπει πολύ ζεστά στο παιχνίδι για έξοδο στην Ευρώπη. Η Νυρεμβέργη αν και είχε κάνει καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, παρουσίασε πολλά προβλήματα στα δύο τελευταία και δύσκολα θα γλιτώσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Άσος στο 1.83 (Bet365).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:30 ΚΟΛΩΝΙΑ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 25-19-33
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ 5-0


ΚΟΛΩΝΙΑ: Στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αννόβερο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά πριν το ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πετσόνι (43’). Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά και χωρίς να βρει αντίσταση από την Κολωνία, σημείωσε άλλα τρία τέρματα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 4-1. Βαρόμετρο ο Ποντόλσκι για την Κολωνία, αφού η ομάδα του ηττήθηκε σε ακόμα ένα που απουσίαζε. Μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της αν θέλει να ξεφύγει τον κίνδυνο, όσο είναι, σχετικά, νωρίς. Ο μέσος Τσιχί (10 συμμ.) παραμένει εκτός. Τιμωρημένος ο μέσος Γιάγιαλο (25 συμ./3 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 5-2-6
Γκολ: 16-17
Τελευταία 5: 1-1-3


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ, για να βρεθεί παίχτης να σκοράρει και να δώσει στη Ντόρτμουντ την πρόκριση (Γκουντογάν 120’). Η πρόκριση στο τελικό θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ, απέναντι όμως στη Μπάγερν, που συνεχίζει να την ακολουθεί στο +5 στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο της αγώνα για τη Μπουντεσλίγκα, επικράτησε άνετα εντός έδρας με 1-0 της Βέρντερ, χάρη σε γκολ του Καγκάβα στο 8’. Η Ντόρτμουντ παραμένει αήττητη εδώ και 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας τη τρίτη καλύτερη επίθεση (53) και τη καλύτερη άμυνα (16), μαζί με τη Γκλάντμπαχ. Μοναδική απουσία, εδώ και καιρό, ο μεσοεπιθετικός Μάριο Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 7-4-2
Γκολ: 20-8
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Δεν πιστεύω ότι η επιστροφή του Ποντόλσκι μπορεί να είναι τόσο καθοριστική ώστε να δώσει τη νίκη στην Κολωνία. Το πολύ-πολύ να τη γλιτώσει από ακόμα μία ντροπιαστική εμφάνιση, απέναντι σε μία πιο ισχυρή ομάδα, σκοράροντας κάποιο τέρμα. Η Ντόρτμουντ σίγουρα μπορεί να το κάνει. Επιλογή μας το G/G στο 1.95 (Stan James).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση