» » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Με νέο προπονητή η Οσέρ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Με νέο  προπονητή η Οσέρ
18:00 ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΟΣΕΡ

Προϊστορία: 7-3-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΣΕΡ-ΤΟΥΛΟΥΖ 2-0


ΤΟΥΛΟΥΖ: Μπλόκαρε τη Ρεν στο τελευταίο εκτός έδρας αγώνα που έδωσε και με τη βοήθεια του αμυντικού της Ρεν Ντανζέ που σημείωσε αυτογκόλ με περίτεχνο τρόπο, παρέμεινε αήττητη για πέμπτο παιχνίδι. Στα 5 τελευταία μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία και πλέον βρίσκεται μόνη στη 4η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την 3η Λιλ, με τις Λυόν, Σεντ Ετιέν και Ρεν όμως να την ακολουθούν κατά πόδας. Συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (24), έχοντας μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε. Για να συνεχίσει σε αυτή τη τροχιά θα πρέπει να βελτιώσει και την επιθετική της λειτουργία αφού έχει σημειώσει μόλις 30 γκολ, επίδοση κοντά στα επίπεδα ομάδων που κινδυνεύουν. Εκτός οι αμυντικοί Φιρμίν (7 συμμ.) και Ακπά-Ακπρό (10 συμμ.).



Εντός: 8-4-2
Γκολ: 16-8
Τελευταία 5: 4-1-0


ΟΣΕΡ: Έχασε και από την Εβιάν εντός έδρας με 0-2 και συμπλήρωσε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Με τέτοια επίδοση ήταν φυσιολογικό να κατρακυλήσει στη βαθμολογία, πιάνοντας πάτο στη Ligue 1, με την Καέν να βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω της. Η κακή πορεία της ομάδας ανάγκασε τη διοίκηση να απομακρύνει τον τεχνικό Φουρνιέ και να προσλάβει ως αντικαταστάτη του τον Ζαν-Γκι Βαλέμ, ο οποίος θα προσπαθήσει να συνεφέρει την ομάδα. Η Οσέρ έχει καλή παράδοση απέναντι στην Τουλούζ, ενώ στις δύο τελευταίες της επισκέψεις στην Τουλούζη, έχει φύγει νικήτρια. Τραυματίες οι αμυντικοί Κουλιμπαλί (8 συμμ.), Σιντιμπέ (12 συμμ.) και Μπερτό (16 συμμ.), και ο επιθετικός Σανόγκο (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 0-7-7
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 0-3-2


Πρόταση: Ότι αξιόπιστο έχει η Οσέρ είναι η επίθεση της, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο νέος τεχνικός της ομάδας. Η Τουλούζ μπορεί να έχει άψογη αμυντική λειτουργία αλλά η ανάγκη της Οσέρ για τους βαθμούς μπορούν να δώσουν κίνητρο για πολλά γκολ στην αναμέτρηση, και σε μας ένα καλοπληρωμένο over (2.30 Bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 9-10-18
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-1


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Την Τετάρτη αγωνίστηκε για το κύπελλο Γαλλίας εντός έδρας απέναντι στη Λυόν, από την οποία ηττήθηκε με 1-3, χωρίς όμως να είναι τόσο κακή, όσο μπορεί να φαντάζει από το τελικό σκορ. Σίγουρα επηρέασε την απόδοση της το γεγονός ότι ο Αντσελότι θέλησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Νενέ με πέναλτι στο 19’. Στην τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα, ταξίδεψε στην έδρα της Καέν, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, σκοράροντας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο 90’, γκολ που της έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 53’, ισοφάρισε με τον Παστόρε στο 56’, η Καέν πήρε προβάδισμα στο 71’, αλλά ο Jallet έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά έχει πέσει η απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, που μετράει 4 ισοπαλίες στα 6 τελευταία. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε ισοφάρισε τη Μονπελιέ στα γκολ που έχει σημειώσει, έχοντας πλέον και οι δύο την καλύτερη επίθεση στη Ligue 1. Εκτός ο αμυντικός Μάξουελ (7 συμμ.) και οι μέσοι Σαντόμ (13 συμμ.), Μποντμέρ (22 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 10-2-2
Γκολ: 28-13
Τελευταία 5: 2-3-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Άνοιξε το σκορ στο 70’ με τον Ντιαμπατέ στον εντός έδρας αγώνα με την Αζαξιό, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 93’ και δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες της, μένοντας παράλληλα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στη Ευρώπη. Βρίσκεται στην 8η θέση και 7 βαθμούς μακριά από την 4η Τουλούζ. Έχει θετική παράδοση απέναντι στην Παρί, ενώ στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο Παρκ ντε Πρενς μετράει 4 νίκες. Δεν υπάρχουν απουσίες για τη Μπορντό.


Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 15-19
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Μοναδικός στόχος της Παρί είναι το πρωτάθλημα και δε θέλει με τίποτα να έχει απώλειες στο ντέρμπι με τη Μπορντό, η οποία θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη αν δε θέλει να πάει χαμένη η χρονιά. Με τα 6 στα 6 συνεχόμενα G/G της Παρί ανεξαρτήτου έδρας και 5 στα 5 εντός, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το σενάριο και στο σημερινό παιχνίδι. Το G/G στο 2.00 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση