» » » » » » Preview Premier League Γουεστ Μπρομ - Νιουκαστλ: Στο κυνήγι της Ευρώπης η Νιουκάστλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Γουεστ Μπρομ - Νιουκαστλ: Στο κυνήγι της Ευρώπης η Νιουκάστλ
Προϊστορία: 37-27-32
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-3


ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Δεν είχε κίνητρο απέναντι στη Γουίγκαν, αλλά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 1-1 στο 65’ με τον Σάρνερ και πήρε έτσι το βαθμό της ισοπαλίας. Στα δύο τελευταία εκτός πήρε μόνο ένα βαθμό, αλλά τώρα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που έχει σημειώσει δύο νίκες στα δύο τελευταία, χωρίς να δεχτεί γκολ. Με 13 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί και μοναδικός της στόχος είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική κατάταξη. Εκτός οι μέσοι Ριντ (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Γκέρα (3 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αναπληρωματικός Φάλοπ (0 συμμ.) και ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Οντεμγουίγκι (23 συμμ./9 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 4-2-8
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 3-1-1



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Επανήλθε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια, κερδίζοντας εντός έδρας τη Νόργουϊτς με 1-0, με γκολ του Σισέ στο 11’. Παρέμεινε έτσι σε κοντινή απόσταση από την Τσέλσι (-2) και συνεχίζει να κυνηγάει την 5η θέση που μπορεί να της εξασφαλίσει ευρωπαϊκή έξοδο. Για να το πετύχει πρέπει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού στα τελευταία 5 μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες. Έχει απόλυτη ισορροπία στα γκολ: 41 γκολ υπέρ, 41 κατά. Ο μέσος Gosling (8 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος. Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Ράιαν Τέιλορ (25 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) και Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.), ο μέσος Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ), Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.) και Μπεστ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Τιοτέ (17 συμμ.).


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 5-3-6
Γκολ: 19-26
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Καλή η Γουέστ Μπρομ εντός, αλλά αγωνίζεται χωρίς κίνητρο, σε αντίθεση με τη Νιουκάστλ που θέλει οπωσδήποτε τους πόντους για να διεκδικήσει μία θέση στην πεντάδα. Διπλό στο 3.25 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση