» » » » » » » Preview Champions League 2012 Μπάγερν - Βασιλεία: Για την ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου...

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Μπάγερν - Βασιλεία: Για την ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου...
Προϊστορία: 2-0-1
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ 1-0


Με πολύ δυνατό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση στο St. Jakob-Park, με τη Μπάγερν να χάνει πολύ νωρίς ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι Ελβετοί που μπήκαν επίσης πολύ δυνατά, είχαν δύο δοκάρια ενώ έχασαν και δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα στο δεύτερο μέρος, με τη Βασιλεία να πετυχαίνει το γκολ που της έδωσε τη νίκη στο 86’ με τον Στόκερ, που είχε μπει αλλαγή 20 λεπτά νωρίτερα.



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Διέσυρε τη Χόφενχαϊμ στο Αλιάνζ Αρίνα με 7-1 (5-0 ημίχρονο) και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο των Βαυαρών ενόψει του επαναληπτικού με τη Βασιλεία. Ο Γκόμεζ σημείωσε χατ-τρικ (5’, 35’, 48’), δύο γκολ έβαλε ο Ρόμπεν (12’, 29’), από ένα οι Κρος (18’) και Ριμπερί (58’). Μετά από πολύ καιρό έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο ο Ρόμπεν, με πρόβλημα στην κνήμη αποχώρησε στο 57’ ο Γκόμεζ. Επέστρεψε ο Σβαϊνστάιγκερ και θα είναι διαθέσιμος, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει το ιατρικό επιτελείο για να είναι πανέτοιμοι οι Ρόμπεν, Γκόμεζ και Μπόατενγκ. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση ο φαν Μπούιτεν.
 


Εντός (Champions League): 4-0-0
Γκολ: 10-3



ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Άλλο ένα εύκολο απόγευμα είχε η Βασιλεία στην Ελβετία, νικώντας το Σάββατο την Γκρασχόπερς εκτός έδρας με 0-2, χάρη σε γκολ του Σακιρί (5’) και Ντέγκεν (40’). Με αυτή τη νίκη αποσπάσθηκε 12 βαθμούς από τη δεύτερη Λουκέρνη, διατηρώντας αήττητο 17 αγώνων στο πρωτάθλημα. Μόλις μία φορά στην ιστορία της έχει καταφέρει να προκριθεί στη φάση των «8» του Champions League. Ταξιδεύει στο Μόναχο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.


Εκτός (Champions League): 1-2-0
Γκολ: 7-6


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πρόταση: Δεν την «παίρνει» να αποκλεισθεί από τη συνέχεια την Μπάγερν, και με το πρόσωπο που έδειξε στον τελευταίο εγχώριο αγώνα της δείχνει ότι όταν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να διασύρει οποιαδήποτε άμυνα. Η Βασιλεία έχει το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά δε θα πρέπει να κλεισθεί στην άμυνά της γιατί μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβά. Αναμένονται αρκετά γκολ στην Αλιάνζ-Αρίνα, με το over να πληρώνει στο 1.50 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση