» » » » » » » Preview Champions League 2012 Ιντερ - Μαρσεϊγ: Παίζει το κεφάλι του ο Ρανιέρι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 Ιντερ - Μαρσεϊγ: Παίζει το κεφάλι του ο Ρανιέρι
Προϊστορία: 0-0-3
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΙΝΤΕΡ 1-0


Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς η Μαρσέιγ έκανε το πρώτο  βήμα για την πρόκριση επί της  Ίντερ, νικώντας με 1-0 στο Βελοντρόμ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, όπως όμως και το δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο Φορλάν που ξεκίνησε βασικός μετά από καιρό και ήταν ο μοναδικός προωθημένος έδειχνε πως πήγαινε με μία ταχύτητα μικρότερη απ’ότι χρειαζόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σκόρερ του αγώνα ο Αντρέ Αγιού στο 93’ με κεφαλιά.



ΙΝΤΕΡ: Επιτέλους νίκη για την Ίντερ μετά από εννιά αγώνες, κερδίζοντας την Παρασκευή την Κιέβο εκτός έδρας 2-0, με τα γκολ των Σάμουελ (87’) και Μιλίτο (90’). «Χαλάρωσε» η πίεση στο πρόσωπο του Ρανιέρι, αλλά πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Ο πρόεδρος Μοράττι δήλωσε ότι συνεχίζει να στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, υπογραμμίζοντας ότι κατανοεί τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, ειδικά όταν όλα τα μέσα παρουσιάζουν καθημερινά έναν καινούριο προπονητή ως αντικαταστάτη του. Παίζουν κανονικά Φορλάν, Μιλίτο και Σνάιντερ. Επέστρεψε ο Μαϊκόν, εκτός οι Αλβάρεζ, Ρανόκια και Γκουαρίν.



Εντός (Champions League): 1-0-2
Γκολ: 3-4


ΜΑΡΣΕΪΓ: Μετά από την νίκη επί της Ίντερ, η Μαρσέιγ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι. Επέστρεψε ο πολύτιμος επιθετικός Ρεμί, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Τόττεναμ. Τελευταία φορά που κατάφερε η Μαρσέιγ προκριθεί στους οχτώ της διοργάνωσης ήταν το 1993, όταν και κατέκτησε τον τίτλο.


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός (Champions League): 2-1-0
Γκολ: 4-2
Πρόταση: Ο Ρανιέρι θα ξαναγίνει ήρωας στο Μιλάνο, παίρνοντας την πρόκριση απέναντι στην Μαρσέιγ, αρκεί να μην δεχθεί τέρμα. Ακόμα όμως και να μην προκριθεί, θα βρεί τρόπο να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μία νίκη. Άσος στο 2.00 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση