» » » » » » Preview Champions League ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης: Θα τελειώσει το όνειρο;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης: Θα τελειώσει το όνειρο;
Προϊστορία: Δεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες.


ΑΠΟΕΛ: Έχοντας το μυαλό στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, ο ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, ήρθε ισόπαλος 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Ομόνοια, μένοντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού ποδοσφαίρου και το ματς για τη Ρεάλ, ασχέτως από το αποτέλεσμα, θα είναι μια γιορτή για τους οπαδούς της ομάδας. Η φετινή επιτυχία του ΑΠΟΕΛ βασίστηκε κατά πολύ στις εντός έδρας επιτυχίες της ομάδας (5 νίκες σε 7 ματς) αλλά και στην άψογη αμυντική λειτουργία. Ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει πάντως πολύ την επίθεση της ομάδας αν θέλει να διατηρήσει όποιες ελπίδες, αφού στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λυόν έκανε συνολικά τέσσερα σουτ.



Εντός (Champions League): 5-1-1
Γκολ: 12-5



ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μετά από τις δύο ισοπαλίες που έφεραν τη διαφορά με τη Μπαρτσελόνα στους έξι βαθμούς, η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας άνετα της Σοσιεδάδ με 5-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Ιγκουαΐν (6’), Κριστιάνο Ρονάλντο (33’, 56’) και Μπενζεμά (41’, 49’). Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει η Ρεάλ, αφού η κληρωτίδα της χαμογέλασε, φέρνοντας την αντιμέτωπη με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του θεσμού. Είναι σαφέστατα το φαβορί του ζευγαριού, όχι μόνο γιατί έχει κατακτήσει 9 φορές τον τίτλο, αλλά και λόγω ποιότητας, κάτι που θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Ο Μουρίνιο ανησυχεί για τον εφησυχασμό των παιχτών του στους τελευταίους αγώνες, αφού πριν το ματς με τη Σοσιεδάδ, Μάλαγα και Βιγιαρρεάλ είχαν σκοράρει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στερώντας τους τρεις βαθμούς από τη βασίλισσα.



Εκτός (Champions League): 3-1-0
Γκολ: 7-1-0


Πρόταση: Υπάρχει προφανώς αδιαφιλονίκητο φαβορί, και αυτό δεν είναι άλλο από τη Ρεάλ. Το διπλό σίγουρα δεν αποτελεί κάποια ευκαιρία. Με τον αγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξαν οι Κύπριοι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, δεν αποκλείεται να καταφέρουν να περιορίσουν τη Ρεάλ και να μην της επιτρέψουν να τους διασύρει στον τελευταίο (ίσως) εντός έδρας φετινό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. Έχοντας πτωτικές τάσεις, under στο 2.25 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση