» » » » » » Preview Champions League Μιλαν - Μπαρτσελονα: Μεγάλο ματς στο Μιλάνο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Μιλαν - Μπαρτσελονα: Μεγάλο ματς στο Μιλάνο
Προϊστορία: 2-3-3


ΜΙΛΑΝ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τη Ρόμα στο Σαν Σιρό, γύρισε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (53’, 83’), παίρνοντας έτσι την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και διατηρώντας το +4 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αποκτώντας πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι να πετύχει κάτι τέτοιο στο Καμπ Νου. Δύσκολο θα είναι φυσικά να το πετύχει ακόμα και στο Σαν Σίρο, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με τους Καταλανούς να κερδίζουν τη Μίλαν στην Ιταλία (2-3), αλλά να παραχωρούν ισοπαλία στο Καμπ Νου (2-2). Ηγέτης της φετινής Μίλαν ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έχοντας σκοράρει 29 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Αλέγκρι αφού εκτός από τους Πάτο (11 συμμ./1 γκ.), Αμπάτε (23 συμμ.) και Ρομπίνιο (22 συμμ./4 γκ.), έχει ένα επιπλέον πονοκέφαλο, την απουσία του κεντρικού αμυντικού Τιάγκο Σίλβα (27 συμμ./2 γκ.). Μαζί τους και ο αμυντικός χαφ Μάρκο φαν Μπόμελ (21 συμμ.), ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.



Εντός (Champions League): 3-0-1
Γκολ: 10-3



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Μαγιόρκα με 2-0, με τα γκολ των Μέσι (25’) και Πικέ (79’), παρότι έπαιζε με δέκα παίχτες από το 57’ λόγω της αποβολής του Τιάγκο. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους «μπλαουγκράνα» (ένατη μαζί με τις δύο επί της Λεβερκούζεν), που την κράτησε στο -6 από τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα. Μετράει 7 G/G στα 10 τελευταία παιχνίδια της (Ευρώπη και Ισπανία). Μεγάλος πρωταγωνιστής (και) φέτος για τη Μπαρτσελόνα φυσικά ο Μέσι, ο οποίος με τα τρία γκολ που σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο 5-3 της ομάδας του απέναντι στη Γρανάδα, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, φτάνοντας τα 234 και ξεπερνώντας το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα Cesar Rodriguez. Εκτός για τους Καταλανούς εδώ και καιρό οι Αφελλάι, Φόντας και Βίγια, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ο Αμπιντάλ, λόγω του γνωστού του προβλήματος με το ήπαρ.


Εκτός (Champions League): 4-0-0
Γκολ: 15-3


Πρόταση: Με την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι σήμερα όλα είναι πιθανά, αν και η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται το φαβορί. Βλέποντας και το τι συνέβη στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους, δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να καταφέρουν να σκοράρουν και πάλι, με το G/G να πληρώνει στο 1.65 (William Hill)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση