» » » » » » Preview Champions League Μαρσεϊγ - Μπάγερν: Φαβορι η Μπάγερν Μονάχου

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Μαρσεϊγ - Μπάγερν: Φαβορι η Μπάγερν Μονάχου
Προϊστορία: Δεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες.


ΜΑΡΣΕΪΓ: Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νις με 1-1, που την κράτησε για όγδοο αγώνα πρωταθλήματος μακριά από τις νίκες (3 ισοπαλίες/5 ήττες). Αρκετά νευρά στο παιχνίδι, με τον Καμπορέ να αποβάλλεται στο 45’ του 1ου μέρους. Η Μαρσέιγ κατάφερε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να σκοράρει στο 56’ με τον Αντρέ Αγιού, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 76’. Πριν από αυτό τον αγώνα κατάφερε να αποκλεισθεί από την Κιβεγί στο κύπελλο (γ’ κατηγορία). Η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος φαντάζει πλέον υπερβολικά δύσκολη, όπου έχει μείνει 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, ενώ ακολουθούν παιχνίδια με Παρί, Μονπελιέ, Μπορντό και Σεντ Ετιέν. Τουλάχιστον έχει ευκαιρία να καταφέρει κάτι με τη συμμετοχή της στον τελικό του Λιγκ Καπ (14/04). Τελευταία νίκη το 1-0 επί της Ίντερ. Δύο απουσίες για τη Μαρσέιγ: ο βασικός τερματοφύλακας Στιβ Μανταντά (29 συμμ.) και ο αμυντικός Σουλεϊμάν Ντιαβαρά (23 συμμ./1 γκ.).



Εντός (Champions League): 2-0-2
Γκολ: 4-2



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αννόβερο, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 με γκολ των Κρος (36’) και Γκόμεζ (68’), διατηρώντας τη διαφορά από τη κορυφή στο -5. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας της Γκλάντμπαχ στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 0-0). Φωτιά η επίθεση της Μπάγερν στα τελευταία πέντε παιχνίδια, στα οποία, εκτός από το 0-0 με τη Γκλάντμπαχ, έχουν σημειωθεί 22 γκολ (ουσιαστικά σε τέσσερα παιχνίδια). Αφού γλίτωσαν μεγαθήρια στην κλήρωση, οι Βαυαροί αισθάνονται τυχεροί και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να φτάσουν στον τελικό που θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας (Αλιάνζ Αρίνα). «Μπροστάρης» σε αυτή την προσπάθεια ο Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια (9 στα τελευταία 5), έχοντας φτάσει τα 23 σε 26 ματς για το πρωτάθλημα, και τα 10 γκολ σε 7 αγώνες για το Champions League.


Εκτός (Champions League): 2-1-2
Γκολ: 4-4


Πρόταση: Πιστεύω ότι η Μπάγερν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ η Μαρσέιγ βρίσκεται σε… «κακά χάλια». Θα βρει τον τρόπο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, ότι ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει και η Μαρσέιγ, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της. Η επιλογή μας το over (2.00 Bet365), με την Μπάγερν να έχει πέντε under στις ισάριθμες φετινές της ευρωπαϊκές εξόδους.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση