» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Να διατηρήσει την πρωτιά θέλει η Μίλαν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Να διατηρήσει την πρωτιά θέλει η Μίλαν.
19:00 ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΙΛΑΝ

Προϊστορία: 8-4-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΙΛΑΝ-ΠΑΛΕΡΜΟ 3-0


ΠΑΛΕΡΜΟ: Πολλά παράπονα από τη διαιτησία, και όχι άδικα, είχε η Παλέρμο μετά τον αγώνα με τη Σιένα, από την οποία ηττήθηκε με 4-1 εκτός έδρας. Ο Μπαλτζαρέτι δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 2’, αλλά κατάφερε στο 12’ να ανοίξει το σκορ με τον Μπουντάν. Από κει και μετά ανέλαβε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 21’ με το οποίο η Σιένα ισοφάρισε, και με πολλά σφυρίγματα προσπάθησε να σπρώξει τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή κατάφεραν να ανατρέψουν την ες βάρος τους κατάσταση. Εκτός οι αμυντικοί Σιλβέστρε (25 συμμ./3 γκ.), Πισάνο (19 συμμ.) και ο τιμωρημένος Μπαλτζαρέτι (23 συμμ./3 ασίστ). Ο Μπατσίνοβιτς (μέσος, 10 συμμ.) θα απουσιάσει για ακόμα ένα ματς, όπως και ο επιθετικός Ερνάντες (10 συμμ./4 γκ.), αμφίβολος ο μέσος Μιλιάτσιο (21 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 10-0-2
Γκολ: 31-15
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΙΛΑΝ: Αδικημένη θα πρέπει να αισθάνεται η Μίλαν από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Προηγήθηκε στο 15’ με το Νοτσερίνο, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μάτρι στο 83’, ενώ ο διαιτητής δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ του Μουντάρι, με τη μπάλα να μπαίνει ολόκληρη στο τέρμα. Ο αμυντικός Φιλίπ Μεξές (9 συμμ.) είναι τιμωρημένος. Θέση βασικού διεκδικεί ο αμυντικός Μπονέρα (11 συμμ.), αν προλάβει φυσικά να επιστρέψει, δύσκολα όμως θα προλάβουν ο Νέστα (11 συμμ./1 γκ.) και ο Μάξι Λόπεζ (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός είναι οι μέσοι Μπόατενγκ (12 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ζέεντορφ (15 συμμ./2 γκ.), Ακουιλάνι (15 συμμ./1 γκ./6 ασίστ), Μέρκελ (1 συμμ.) και ο Πάτο (11 συμμ./1 γκ.). Παραμένουν απόντες οι Κασσάνο, Γκατούζο και Στράσσερ, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Φλαμινί μετά από 6 μήνες. Επιστρέφει ο Ιμπραίμοβιτς.


Εκτός: 8-2-3
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα, θα μας χαρίσουν σχετικά εύκολα το over στο 1.75 (Interwetten).  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ –  ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία: 11-5-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-0


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Αντί να μιλάμε για το 2-0 της Μίλαν επί της Γιουβέντους και την πρώτη φετινή ήττα της «Μεγάλης Κυρίας» στο πρωτάθλημα, χάρη στο διαιτητή και τον επόπτη που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στο 1-1, η Γιουβέντους παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Μάτρι στο 83’. Τιμωρημένοι για τον αγώνα με την Κιέβο είναι οι μέσοι Βιντάλ (21 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) και Πέπε (23 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Λογικά θα είναι στη διάθεση του Κόντε ο μέσος Μαρόνε (2 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 8-4-0
Γκολ: 24-8
Τελευταία 5: 2-3-0


ΚΙΕΒΟ: Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 1-0, αυτή τη φορά επί της Τσεζένα, η Κιέβο βρέθηκε στη 10η θέση και απομακρύνθηκε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικός σκόρερ ο Μοσκαρντέλλι στο 78’, ενώ στο 56’ είχε αποβληθεί ο Λάουρο της Τσεζένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν και είναι εννέα βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο προπονητής της Κιέβο Ντι Κάρλο δήλωσε ότι η ομάδα δε πρέπει να εφησυχάζει γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο βασικότατος επιθετικός Πελισιέ (24 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Σίγουροι απόντες οι αμυντικοί Γκουλάν (1 συμμ.) και Μορέρο (8 συμμ.). Πιθανότατα θα επιστρέψει ο μέσος Σαμάρκο (20 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-3-7
Γκολ: 10-21
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η Γιουβέντους δεν έχει κερδίσει τη Κιέβο στις τέσσερις τελευταίες τους συναντήσεις, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ φέτος δυσκολεύεται πολύ στις «σφιχτές» ομάδες, όπως πιθανότατα θα κατέβει να παίξει η Κιέβο, αφού και η ίδια, πολλά ματς τα έχει πάρει παίζοντας το «δεύτερο» ρόλο. Αφού είχε αρκετή τύχη στον αγώνα με τη Μίλαν, ίσως η θεά της μπάλας να την πάρει πίσω και να την αναγκάσει στην πρώτη της ήττα μετά από 25 αγώνες στο πρωτάθλημα. Με πολύ μεγάλο ρίσκο και μπόλικη έμπνευση θα επιλέξουμε το διπλό το οποίο μπορούμε να το βρούμε από στο διαδίκτυο από 8.50 ως 11.0 μονάδες.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση