» » » » » » » Preview Primera Division : Σκοράρουν και οι δύο στο Μάλαγα - Λεβάντε.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Σκοράρουν και οι δύο στο Μάλαγα - Λεβάντε.
19:00 ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 3-0-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ 3-0


ΜΑΛΑΓΑ: Τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς είναι ένας πολύ καλός απολογισμός για τη Μάλαγα που την έφερε στην έκτη θέση της Primera. Τελευταία της επιτυχία το εκτός έδρας 1-3 επί της Χετάφε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενη το γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (42’) αλλά στο δεύτερο μπήκε πιο δυνατά, ισοφάρισε στο 57’ με τον Ελισέου και με άλλα δύο τέρματα, από Τουλαλάν (82’) και Καθόρλα (92’), πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Τα χρήματα που δαπάνησε φέτος είναι πολλά και σίγουρα η διοίκηση θέλει να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Για ακόμα ένα ματς θα απουσιάσουν ο αμυντικός Σέρχιο Σάντσες (12 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 8-2-2
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5:3-0-2


ΛΕΒΑΝΤΕ: Εκεί που όλοι είχαν πιστέψει ότι θα ήταν μία «φούσκα» και άδικα βρισκόταν τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ήρθε η δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας απέναντι στη Μπέτις με 3-1, που την εδραίωσε στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Το σκορ είναι λίγο «πλασματικό» αφού η Μπέτις είχε 68% κατοχή μπάλας, ενώ επιχείρησε και 14 σουτ, έναντι 7 των γηπεδούχων. Σκόρερ για τη Λεβάντε ο Μπαρκέρο (34’), Χάβι Τόρρες (42’) και Αρούνα Κονέ (51’). Μοιρασμένη η προϊστορία των δύο ομάδων, με τη Λεβάντε να μετράει δύο νίκες στις ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εκτός λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Χουανφράν (19 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Ιμπόρα (21 συμμ.), ενώ απουσιάζει ξανά ο αριστερός χαφ Χουανλού (14 συμμ./6 γκ.).


Εκτός: 4-2-6
Γκολ: 14-22
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Μάχη με φόντο το Champions League απόψε στο Λα Ροσαλέδα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δέχονται και πετυχαίνουν εύκολα γκολ (8 σερί over η Μάλαγα, 6 σερί G/G η Λεβάντε). Πολύ πιθανό το over στο 1.83 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


21:00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 6-3-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 2-1


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: «Τιμητική» ήττα έκανε η Χιχόν στο Καμπ Νου, αφού με την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα όλοι πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα. Το γκολ της Χιχόν πέτυχε ο Μπαράλ στο 49’, τρία λεπτά μετά την αποβολή του Πικέ με απευθείας κόκκινη. Βρίσκεται δικαιολογημένα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πριν τον «πάτο», έχοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα, ενώ στα τελευταία επτά έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς από ισοπαλίες απέναντι σε Σανταντέρ, Οσασούνα και Ατλέτικο. Ακολουθεί πιο βατό πρόγραμμα με σχέση τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε, αφού αντιμετώπισε Μπάρτσα, Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο μέσος Εγκουρέν (17 συμμ./1 γκ.), τραυματίας ο επιθετικός Κολούνγκα (4 συμμ.).


Εντός: 3-4-5
Γκολ: 11-14
Τελευταία 5: 0-3-2


ΣΕΒΙΛΛΗ: Με το 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο έμεινε για τρίτο παιχνίδι αήττητη πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τις θέσεις που δίνουν έξοδο στην Ευρώπη. Από ένα γκολ είχαν οι ομάδες σε κάθε ημίχρονο, με τον Ντιαβαρά να πετυχαίνει στο 54’ το πρώτο του γκολ με την καινούρια του ομάδα. Πολύ καλύτερη στο β΄ ημίχρονο, έχοντας και τις ευκαιρίες αλλά και την κατοχή. Αν είχε και την τύχη με το μέρος της ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Λόγω τιμωρίας θα απουσιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι ο μέσος Μεδέλ (22 συμμ./2 γκ.), μαζί του και ο τραυματίας επιθετικός Νεγρέδο (20 συμμ./6 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 6-3-4
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Σε πιο καλή κατάσταση βρίσκεται η Σεβίλλη αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αφού η Χιχόν καίγεται για βαθμούς. Μάλλον σε «ρηχά νερά» θα κινηθεί το ματς, με πιο πιθανό σημείο στην αναμέτρηση το under (1.75 bet365).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΜΠΕΤΙΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 6-12-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΤΙΣ 4-1


ΜΠΕΤΙΣ: Μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η Μπέτις, αφού έχασε εκτός έδρας από τη Λεβάντε με 3-1, σε ένα ματς που δικαιολογημένα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη. Συντριπτική κατοχή μπάλας (68%), 14 σουτ έναντι 7 της αντιπάλου, αλλά χωρίς την τύχη με το μέρος της. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για την Μπέτις ο Χόρχε Μολίνα στο 44’, με το οποίο η ομάδα του είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1. Ο επιθετικός Τζόναθαν (19 συμμ./3 γκ./4 ασίστ) είναι σίγουρα εκτός για τον αγώνα με τη Ρεάλ λόγω τιμωρίας, ενώ ο αμυντικός Παουλάο (5 συμμ.) είναι αμφίβολος.


Εντός: 5-3-4
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 2-1-2


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Εύκολο βράδυ είχε η ομάδα του Μουρίνιο την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στην Εσπανιόλ, την οποία κέρδισε εντός έδρας με 5-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ρονάλντο (23’), Κεντίρα (38’), Ιγκουαΐν (47’, 78’) και Κακά (66’), δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής (Βαράν, Καγιεχόν, Μοράτα). 20 νίκες σε 21 παιχνίδια στην Πριμέρα για τη Ρεάλ, με μόνο «μελανό» σημείο η ήττα στο Μπερναμπέου από την Μπαρτσελόνα. Με τέτοιο σερί δύσκολα να χάσει τον τίτλο. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός του 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ίσως ο Πορτογάλος τεχνικός θελήσει να δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς. Ο αμυντικός Ρικάρντο Καρβάλιο (7 συμμ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Παραμένουν τραυματίες ο ακραίος αμυντικός Κοεντράο (14 συμμ./3 ασίστ), ο Ντι Μαρία (15 συμμ./5 γκ./13 ασίστ) και ο επιθετικός Μπενζεμά (21 συμμ./13 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 10-1-1
Γκολ: 31-6
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Έχουμε αναφέρει ξανά ότι η Ρεάλ δεν κοντράρεται αν και θα την κάνει την γκέλα της, που θα πάει; Μέχρι τότε όμως, όσοι επιλέγουν μικρές αποδόσεις, μπορούνε να βρούνε τη Ρεάλ στο 1.50 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση