» » » » » » » Preview Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λιβερπουλ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λιβερπουλ.
Προϊστορία: 68-55-52
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σε κακό της βγήκε η κατάκτηση του League Cup, αφού οι παίχτες της μοιάζουν να παίζουν χωρίς κανένα κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την έξοδο στην Ευρώπη. Το Σάββατο γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, 1-0 εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ η οποία έπαιξε με σημαντικές απουσίες, και έτσι έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Στα τελευταία τέσσερα έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις δύο φορές, πολύ κακή επίδοση δεδομένου τα λεφτά που ξόδεψε για να έχει τους Σουάρεζ και Κάρολ στη γραμμή κρούσης.
«Ακόμα μπορούμε να βγούμε στο Champions League» δήλωσε ο μέσος Ντάουνινγκ μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ. Στην έδρα της δε χάνει εύκολα, μόλις μία ήττα σε 13 αγωνιστικές, αλλά έχει παραχωρήσει τις περισσότερες ισοπαλίες εντός (8). Τουλάχιστον είναι πολύ καλή στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Premier (26) μετά τη Μαν. Σίτι. Συνεχίζουν να απουσιάζουν ο αμυντικός Άγκερ (21 συμμ.) και ο μέσος Λούκας (12 συμμ.). Επέστρεψε ο Τζέραρντ (12 συμμ./2 γκ.), ενώ πιθανότατα θα επιστρέψει το δεξί μπακ, Γκλεν Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.). Έντονο ενδιαφέρον της Παρί για τον Σουάρεζ, με τον Ουρουγουανό να μην είναι αρνητικός σε μια τέτοια μετακίνηση, με τον Νταλγκλίς όμως να δηλώνει ότι οι Παριζιάνοι χάνουν απλά τον χρόνο τους.




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εντός: 4-8-1
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 1-1-3



ΕΒΕΡΤΟΝ: Με γκολ του Κροάτη Γιέλαβιτς στο 22’ η Έβερτον επικράτησε της Τόττεναμ στο Γκούντισον Παρκ, διευρύνοντας το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα στις 7 αγωνιστικές (συνολικά 9 αγώνες, μαζί με αυτούς του κυπέλλου). Η Τόττεναμ είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως με τον Σαχά, αλλά ο Χάουαρντ είδε την εστία του να μην παραβιάζεται για τέταρτο συνεχόμενο εντός. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη εντός. Εγκωμιαστικά σχόλια έλαβε ο Μόγιες, που την Τετάρτη κλείνει ακριβώς 10 χρόνια στο τιμόνι της Έβερτον, για την πορεία της ομάδας από τον Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε την ικανοποίηση του για την απόδοση των παιχτών του. Πολύ κακή παράδοση έχει στην έδρα της Λίβερπουλ, αφού δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις 12 τελευταίες της επισκέψεις στο Άνφιλντ, μετρώντας 5 ήττες και 7 ισοπαλίες. Σίγουρα εκτός ο μέσος Ντάρον Γκίμπσον (5 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 4-4-5
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Σπουδαίο τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ, με τη Λίβερπουλ να ψάχνει τη νίκη που θα τη βάλει στο παιχνίδι για το Champions League, μετά από τέσσερα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Καλή η πορεία της Έβερτον, αλλά δε θα συνεχίσει τις «οριακές» επιτυχίες. Άσος στο 1.80 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση