» » » » » » » Σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΣ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα ματς.



Σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΣ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα ματς.
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης. Κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν γίνεται να κάνεις προγνωστικα σε αυτό το παιχνίδι.


Μάντσεστερ Γιουν. – ΚΠΡ. Σε φουλ φόρμα η Μάντσεστερ με 6 συνεχείς νίκες στα τελευταία ματς, καίγεται για βαθμούς η ΚΠΡ, 18 στα  31 over 2.5 η Γιουναϊτεντ, 19 στα 31 goal-goal η ΚΠΡ.



Σάλκε – Αννόβερο. Δυνατή εντός η Σάλκε με 11-1-2 και γκολ 39-12, αδύναμη εκτός του Αννόβερο με 2-5-7 και γκολ 10-23, 20 στα 28 over 2.5 η Σάλκε, 20 στα 28 goal-goal το Αννόβερο.



Μαγιορκα – Γραναδα. 4 νίκες και 11 ήττες εκτός έδρας η Γραναδα.


Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο ομάδες που δεν είναι άνετες βαθμολογικά. 18 στα 31 over 2.5 η Σίτι, 20 στα 31 over 2.5 η Αρσεναλ.


Καεν – Μπορντό. Εκτός φόρμας και οι δύο αντίπαλοι, μεγαλύτερη ανάγκη έχει η Καεν που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, 15 στα 30 2-3 σύνολο γκολ η Καεν, 19 στα 30 2-3 σύνολο γκολ η Μπορντό που επίσης έχει 21 στα 30 under 2.5 συνολικά.


Νις – Λοριαν. 21 στα 30 under 2.5 συνολικά και οι δύο ομάδες.


Αμβούργο – Λεβερκούζεν. Από 4 ήττες προέρχεται η Λεβερκούζεν ενώ τοΑμβούργο επανήλθε στις νίκες μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ματς,19 στα 28 goal-goal το Αμβούργο.


Κορτραϊκ – Κλαμπ Μπριζ. Σε καλή κατάσταση η Μπριζ που θέλει την νίκη και να πατήσει κορυφή μετά την γκέλα της Αντερλεχτ, 18 στα 31 under 2.5 η Κορτραϊκ.


Άρης – Αστέρας Τρίπολης. Ισόβαθμές οι δύο ομάδες στους 39 βαθμούς 7 βαθμούς πίσω από τα Πλεϊ – Οφ, εύκολα δέχεται το γκολ ο Αστέρας στα τελευταία ματς.


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Για Δεύτερη χρονιά ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στον Τελικό Κυπέλλου, 10 στα 13 under 2.5 εντός έδρας ο Ατρόμητος, 9 στα 13 2-3 σύνολο γκολ εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ.


Δοξα Δραμας – Εργοτέλης. Υποβιβάστηκε η Δόξα, μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης που όμως εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 13 ματς, το διπλό έχει αρχίζει να βουλιάζει, δεν παμε στοιχημα ότι ο Εργοτέλης θα πάρει εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.


Λεβαδειακός – Ξανθη. Νίκη μετά από πολύ καιρό για την Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας την Δόξα, οι δύο ομάδες δεν έχουν σωθεί μαθηματικά και θέλουν βαθμούς, 10 στα 13 under 2.5 εντός έδρας ο Λεβαδειακός το ίδιο εκτός έδρας η Ξάνθη.


Ολυμπιακός – Κέρκυρα. Φιέστα στο Καραϊσκάκη για τον πρωταθλητή Ολυμπιακός, δύσκολα θα  μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία η Κέρκυρα που έχει την χειρότερη άμυνα με 42 γκολ παθητικό σε 27 ματς, εκτός έδρας έχει 10 στα 13 under 2.5 με τα 8 να είναι κάτω από 2 γκολ.


ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Άνετος βαθμολογικά ο ΟΦΗ και κουρασμένος από τον ημιτελικό της περασμένης Τέταρτης, μόλις 18 γκολ έχει πετύχει ο Παναιτωλικός σε 27 ματς, 11 στα 13 no-goal εντός έδρας ο ΟΦΗ, 10 στα 13 no-goal αντίστοιχα εκτός έδρας ο Παναιτωλικός.


Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού που προέρχεται από2 νίκες εν μέσω τεράστιων διοικητικών προβλημάτων, άνετος βαθμολογικά ο Πανιώνιος που φαίνεται να κερδίζει το στοιχημα της παραμονής.



ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ. Σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΣ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα ματς, μετά το τεράστιο διπλό την Τούμπα είναι άνετος βαθμολογικά και δύσκολα δεν θα παραμείνει στην Super League, 2 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία η ΑΕΚ.


Μπιλμπαό – Σεβίλλη. 5 ματς χωρίς νίκη η Μπιλμπάο που βρίσκεται στους ημιτελικούς του Europa league, σε φόρμα η Σεβίλλη προερχόμενη από 3 νίκες, 21 στα 30 goal-goal η Μπιλμπάο.


Παρι Σεν Ζερμεν – Μαρσεϊγ. Κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, κανένα περιθώριο για απώλειες για την Παρί μετά την χθεσινή νίκη της Μονπελιε.


Ρεαλ Μαδρίτης – Βαλένθια. Ματς την Πέμπτη είχε η Βαλένθια που δεν πατάει καλά τελευταία, μόνο νίκη θέλει η Ρεαλ για να ξαναπάει την διαφορά στους 6 βαθμούς, 14 στα 15 over 2.5 εντός έδρας και 23 στα 30 over 2.5 συνολικά η Ρεαλ Μαδρίτης με τα 17 να είναι 4-6 σύνολο γκολ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση