» » » » » » » Preview Bundesliga 1: Μάχες για τις πρώτες θέσεις.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Μάχες για τις πρώτες θέσεις.
16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 25-8-13
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 2-2


ΣΑΛΚΕ: Δεν τα κατάφερε στο Σαν Μαμές και παρότι προηγήθηκε δύο φορές (Χούντελααρ 29’, Ραούλ 52’) ισοφαρίστηκε από τη Μπιλμπάο και στις δύο περιπτώσεις (41’, 55’) και χωρίς να καταφέρει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Με το μυαλό στον αγώνα με τη Μπιλμπάο, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Χοφενχάιμ εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Χούντελααρ στο 80’ από εκτέλεση πέναλτι. Παρά την ισοπαλία παρέμεινε στην τρίτη θέση και με την εικόνα που παρουσιάζει η Γκλάντμπαχ στα τελευταία παιχνίδια έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα κατακτήσει την 3η προνομιούχο θέση. Τιμωρημένοι οι μέσοι Τζόουνς (15 συμμ./1 ασίστ) και
Μάτιπ (26 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Επέστρεψε ο τερματοφύλακας Ούνερσταλ (15 συμμ.) αλλά πλέον είναι εκτός οι άλλοι δύο τερματοφύλακες Χίλντεμπραντ (6 συμμ.) και Φάρμαν (9 συμμ.). Άλλες δύο απουσίες για τη Σάλκε αλλά ασήμαντες και χωρίς χρόνο συμμετοχής (Κένια - μέσος και Βίγκελ - επιθετικός).


Εντός: 11-1-2
Γκολ: 39-12
Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, είχε υποχρεώσεις και αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο επίσης Ισπανική ομάδα. Αγωνίστηκε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η Ατλέτικο ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να σημειώσει και δεύτερη νίκη κόντρα στους Γερμανούς, αν και το γκολ του Ντιούφ στο 81’ έδωσε πρόσκαιρά πολλές ελπίδες στους γηπεδούχους. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Σκόρερ οι Για Κονάν (57’) και Ντιούφ (77’). Απίθανο να προλάβει να καλύψει κενό 10 βαθμών ώστε να διεκδικήσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, γι’αυτό μόνος στόχος η διατήρηση της ομάδας στις θέσεις 5-7 που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδική σημαντική η απουσία αυτή του μέσου Στιντλ (25 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Άλλοι τρεις δε θα είναι διαθέσιμοι για τον τεχνικό Σλόμκα (Ράντλιγκερ – τέρμα, Αγιτσέκ και Πλάσκε – κέντρο), αλλά πρόκειται για νεαρούς που δεν έχουν ακόμα χρόνο συμμετοχής και έτσι δε θα επηρεάσουν τις επιλογές του.


Εκτός: 2-5-7
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Με επιθετική φιλοσοφία οι δύο ομάδες φέτος στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί στην αναμέτρησή τους το over, σημείο που πληρώνει στο 1.65 (Expekt).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ  – ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 27-18-23
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-2


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Επικράτησε εκτός έδρας της Καϊζερσλάουτερν με 0-1 (Γιάνσεν 28’) και τερμάτισε το αρνητικό σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη. Η κακή της πορεία την έχει ρίξει στην 15η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον τα πράγματα έχουν «ζορίσει» αρκετά. Τιμωρημένοι ο μέσος Κατσάρ (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Γκερέρο (21 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), ο οποίος θα επιστρέψει μόνο για τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Εκτός οι αμυντικοί Ντάικμαϊερ (23 συμμ./2 ασίστ), Στέρνμπεργκ, Μπέσιτς και Στέπανεκ, και οι μέσοι Ρινκόν (21 συμμ./1 ασίστ), Σάλα (9 συμμ.), Κάστελεν (2 συμμ.), Ινγκρέσο, Μπερτράμ και Ναγκί.


Εντός: 2-5-7
Γκολ: 17-28
Τελευταία 5: 1-0-4


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΜΠΑΓΕΡΝ  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Λεβερκούζεν, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ με 0-2. Το σκορ είναι λίγο «μαγικό» αφού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσει μόλις τρεις φορές, αλλά η εικόνα των γηπεδούχων είναι η αλήθεια πως ήταν τραγική. Η κακή πορεία της ομάδας και ο ευρωπαϊκός εξευτελισμός, είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ντουτ και την πρόσληψη του παλιού κεντρικού αμυντικού των Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν, Σάμι Χίπια, ως τεχνικού της ομάδας. Έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση αλλά ακόμα είναι μέσα στο παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη, με την 7η θέση να απέχει μόλις ένα βαθμό. Επέστρεψε ο μέσος Μπάλακ. Εκτός οι αμυντικοί ντα Κόστα (6 συμμ.), Τσόρλουκα (4 συμμ.) και Σβάαμπ (23 συμμ.), και οι μέσοι Μπέντερ (25 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 5-4-5
Γκολ: 18-18
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή προπονητή ανεβάζει τη ψυχολογία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετό να δώσει τη νίκη στη Λεβερκούζεν, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στο Αμβούργο που πραγματικά δεν βλέπεται. Διπλό στο 2.65 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση