» » » » » » Preview Premier League Μπλακμπερν - Μάντσεστερ Γιουν.: Ευκαιρία να «ξεφύγει» η Μάντσεστερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Μπλακμπερν - Μάντσεστερ Γιουν.: Ευκαιρία  να «ξεφύγει» η Μάντσεστερ
Προϊστορία: 26-24-44
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2-3

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Σε αγώνα «τελικό» για την παραμονή, η Μπλάκμπερν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπόλτον με 2-1. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 2-0 και παρά την πίεση στο δεύτερο μέρος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 56’ με τον Ν’Ζονζί. Παρά την ήττα το θετικό είναι ότι παρέμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αν και πλέον ισοβαθμεί με την ΚΠΡ (18η) και Γουίγκαν (18η), οι οποίες σημείωσαν νίκες το Σάββατο. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, αλλά «αξιοζήλευτη» επίθεση (για τη θέση που βρίσκεται), την καλύτερη πίσω από τις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει ένα καλό σύνολο, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο του προγράμματος τις δίνει πολλές ελπίδες για παραμονή. Μπορεί να έκανε την έκπληξη στο πρώτο γύρο και να πήρε το διπλό στο Ολντ Τράφορντ, αλλά πριν από αυτό μετρούσε μόλις τρεις ισοπαλίες στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις με τους «μπέμπηδες» στην Πρέμιερ. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Σαλγάδο (9 συμμ.) και ο μέσος Γκρέλα (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Ζιβέ (18 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 5-1-9
Γκολ: 22-27
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, η Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας της Φούλαμ με 1-0, χάρη σε γκολ του Ρούνεϊ στο 48’. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και σήμερα έχει σπουδαία ευκαιρία να ξεφύγει πέντε βαθμούς από τη Σίτι, η οποία υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Σάντερλαντ. Η πίεση και το άγχος είναι έντονα στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, γι’αυτό ο Σερ Άλεξ αποφάσισε να πάει για… γκολφ με τους ποδοσφαιριστές του στη Β. Αγγλία το Σαβ/κο! Παραμένουν εκτός Λίντεγκααρντ, Βίντιτς, Φλέτσερ. Εκτός και οι μέσοι Νάνι (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ) και Άντερσον (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Ο Φέργκιουσον σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μάικλ Όουεν, ο οποίος παρέμενε τραυματίας από τον περασμένο Οκτώβριο αλλά πλέον έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Εκτός: 11-3-1
Γκολ: 34-12
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση: Σαν πρώτη ματιά, πιστεύουμε το διπλό της Μάντσεστερ, που δε θέλει με τίποτα να χάσει την ευκαιρία που της έδωσε η Σίτι. Για όσους διστάζουν ή δεν τους ικανοποιεί η απόδοση στο διπλό καλύτερηεπιλογή αποτελεί το over που μπορούμε να το βρούμε σε τιμές πάνω του 1.60 (1.65 mybet).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση