» » » » » » Preview Bundesliga 1: Τελευταία ευκαιρία για τη Χέρτα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Τελευταία ευκαιρία για τη Χέρτα
21:00 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 36-18-30
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 5-0


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Η Κολωνία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η Βέρντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Ρόζενμπεργκ στο 24’, μετά από ασίστ του Μαρίν. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39’ και είχαν μερικές καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να πετύχουν κι άλλο τέρμα, με τη Βέρντερ να μην καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο. Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Τόμας Σάαφ, παρέμεινε όμως στη 7η προνομιούχο θέση, ισοβαθμώντας στους 41 βαθμούς με Λεβερκούζεν (6η) και Αννόβερο (8ο).
Θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα της αφού και τα πέντε τελευταία ματς είναι με δυνατές ομάδες ή ομάδες που ακόμα διεκδικούν κάτι από το πρωτάθλημα (σήμερα Γκλάντμπαχ, Στουτγάρδη, Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Σάλκε), κάτι που κάνει το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Εκτός οι αμυντικοί Πρεντλ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Νάλντο (13 συμμ./1 γκ.), που αναμένεται να γυρίσουν τέλη του μήνα, οι μέσοι Γιλντιρίμ, Μπορόφσκι, Στεφάνοβιτς (1 συμμ.), Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Εκιτσί (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Μπάργκφρεντ (23 συμμ./1 ασίστ), και οι επιθετικοί Αγίκ και Αρναούτοβιτς (17 συμμ./6 γκ.). Την αποχώρηση του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο βασικός τερματοφύλακας Βάισε.


Εντός: 8-3-3
Γκολ: 26-16
Τελευταία 5: 1-2-2


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Την Κυριακή η Γκλάντμπαχ, αν και είχε 66% κατοχή, δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Χέρτα εντός έδρας, μένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα μακριά από τις νίκες. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 4η θέση, με τις ελπίδες για την 3η να μειώνονται, αφού η Σάλκε έχει αποσπασθεί πλέον πέντε βαθμούς. Αυτό δε δείχνει πάντως να ενοχλεί τους διοικούντες της ομάδας, που μετά την περσινή χρονιά, όταν και παρέμειναν στην κατηγορία μετά από αγώνες μπαράζ, η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που μπορεί ούτε οι ίδιοι να περίμεναν. Παρά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα πάντως, ο Φαβρ δήλωσε ότι το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό, θεωρώντας θετικό ακόμα και το ότι η ομάδα του δε δέχτηκε γκολ από τη Χέρτα (!). Αμφίβολοι ο μέσος Μαρξ (19 συμμ.) και ο επιθετικός Λέκι (9 συμμ.).


Εκτός: 7-1-6
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Βέρντερ πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη αν θέλει να διεκδικήσει μια θέση που οδηγεί Ευρώπη, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πολλούς κενούς χώρους για την πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Γκλάντμπαχ. Έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το G/G να πληρώνει στο 1.73 (Stan James).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΧΕΡΤΑ  – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 8-5-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 2-2


ΧΕΡΤΑ: Δεν ήταν καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ, αλλά με το 0-0 της αναμέτρησης τουλάχιστον κατάφερε και απέσπασε σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Παρέμεινε έτσι στη 17η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη 15η Άουγκσμπουργκ, και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία, αν και θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 νίκες μέχρι το τέλος αν θέλει να τα καταφέρει. Προς το παρών πάντως έχει μόλις 1 στα τελευταία 6. Συνολικά, έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (30), τη 2η χειρότερη άμυνα (52) και είναι, μετά την Καϊζερσλάουτερν, η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στη Μπουντεσλίγκα (6). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.), Ρόνι (7 συμμ.) και Φραντς (7 συμμ.) και ο μέσος Λουστενμπέργκερ (12 συμμ.)


Εντός: 3-3-8
Γκολ: 14-24
Τελευταία 5: 1-1-3


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Βρέθηκε πίσω σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη, αλλά έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιγκιούρι στο 53’ και το γκολ του Μακιαντί στο 79’. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε στη 13η θέση, αλλά μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό το έχει καταφέρει χάρη στη πολύ καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, όπου μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ μέσα στο 2012 στις 12 αγωνιστικές μετράει μόνο ήττες.  Σαφώς καλύτερη εικόνα από το «κακό χάλι» του πρώτου γύρου, όταν μετρούσε μόλις τέσσερις νίκες σε 19 αγωνιστικές και θεωρούνταν η πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό. Σίγουρα εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σουόλοου και ο αμυντικός Μπαρτ (12 συμμ./1 γκ.). Δε συμμετείχαν στο ματς με τη Νυρεμβέργη το Σάββατο και παραμένουν αμφίβολοι ο αμυντικός Φεράτι (6 συμμ.), οι μέσοι Ρόζενταλ (13 συμμ./2 γκ.) και Πούτσιλα (16 συμμ./1 ασίστ), και ο επιθετικός Ντεμπελέ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 19-36
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Τελευταία ευκαιρία για τη Χέρτα αν θέλει να σωθεί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι θεωρητικά στα «μέτρα» της. Άσος στο 2.25 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση