» » » » » » Preview Premier League Μπλακμπερν - Λίβερπουλ: Εκτός φόρμας η Λίβερπουλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Μπλακμπερν - Λίβερπουλ: Εκτός φόρμας η Λίβερπουλ
Προϊστορία: 27-34-46
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1-1


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Η Μπλάκμπερν σιγούρεψε την παραμονή της Γουέστ Μπρομ, αλλά έφερε την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση χάνοντας εύκολα με 3-0 στο Χόουθορνς το προηγούμενο Σάββατο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Ρόβερς, που ευτυχώς για αυτούς είδαν και τις υπόλοιπες ομάδες της τελευταίας πεντάδας να χάνουν, χωρίς να αλλάξει η βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους. Βρίσκεται ακόμα εντός επικίνδυνης ζώνης λόγω διαφοράς τερμάτων, ισοβαθμώντας με Γουίγκαν (19η), ΚΠΡ (17η) και απέχοντας 1 βαθμό από τη Μπόλτον (16η).
Ματς-κλειδιά το σημερινό και τα δύο επόμενα, αφού θα αντιμετωπίσει ομάδες που είναι θεωρητικά αδιάφορες (Σουόνσι, Νόργουιτς). Σταθερά απόντες ο αμυντικός Σαλγάδο (9 συμμ.) και ο μέσος Γκρέλα (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο επιθετικός Μοντέστ (5 συμμ.) που αποβλήθηκε στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ.


Εντός: 5-1-10
Γκολ: 22-29
Τελευταία 5: 2-0-3



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πολλοί παίχτες της ομάδας μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ δήλωναν ότι φετινός στόχος της Λίβερπουλ είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, η πορεία τους από τότε δεν τους επιβεβαίωσε, αφού στα 7 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τις 26/02 μετράνε πέντε ήττες που τους έχουν φέρει στην 8η θέση, 16 βαθμούς μακριά από τοn (υποτιθέμενο) στόχο τους. Αν και δήλωναν Μοναδικό κίνητρο για τη νίκη για την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς είναι η ψυχολογική ανάταση ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο απέναντι στην Έβερτον. Παραμένει τιμωρημένος ο βασικός πορτιέρο Πέπε Ρέινα (31 συμμ.), πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει και πάλι βασικό ο Ντόνι που δεν τα πήγε άσχημα στον αγώνα με τη Βίλλα. Εκτός οι αμυντικοί Κέλι (10 συμμ.), Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.) και Ρόμπινσον, και οι μέσοι Λούκας (12 συμμ.) και Άνταμ (28 συμμ./2 γκ./6 γκ.).


Εκτός: 6-1-9
Γκολ: 17-21
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Δε βρίσκω κανένα λόγο να δίνεται φαβορί η Λίβερπουλ, έχοντας αποδείξει πολλάκις ότι δεν ασχολείται με το πρωτάθλημα εδώ και καιρό, και ειδικά τώρα που έχει μπροστά της τον ημιτελικό του κυπέλλου. Μεγάλο το κίνητρο για την Μπλάκμπερν, που με βαθμό ή βαθμούς μπορεί να ανεβεί θέση/-εις στη βαθμολογία. Πολύ καλή επιλογή το 1Χ που πληρώνει 1.78 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση