» » » » » » Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Βερντερ Βρεμης: Εξάποντο Ευρώπης στη Στουτγάρδη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Στουτγαρδη - Βερντερ Βρεμης: Εξάποντο  Ευρώπης στη Στουτγάρδη
Προϊστορία: 32-28-32
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-0


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Συνέχισε την εξαιρετική της πορεία η Στουτγάρδη, επικρατώντας και της Άουγκσμπουργκ, εκτός έδρας, με 3-1. Δέχτηκε πρώτη γκολ (5’), αλλά ήδη πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση σκοράροντας δύο φορές (Tasci 24’, Χάρνικ 34’), ενώ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ιμπίσεβιτς στο 84’. Παρέμεινε αήττητη για 8ο παιχνίδι (6-2-0), σταθερά στη 5η θέση. Με νίκη σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη, αφού μπορεί να αφήσει τη Βέρντερ 7 βαθμούς πίσω της (θυμίζουμε ότι και η 7η θέση βγάζει Γιουρόπα Λιγκ, λόγω τελικού κυπέλλου Ντόρτμουντ-Μπάγερν, οπότε δεν κινδυνεύει από το Αννόβερο). Σε «μεγάλα κέφια» ο Ιμπίσεβιτς, που αναγεννήθηκε στη Στουτγάρδη, έχοντας πετύχει 8 γκολ σε 11 αγωνιστικές. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Μπουλαρούζ (21 συμμ./2 γκ./5 ασίστ).



Εντός: 8-3-4
Γκολ: 29-14
Τελευταία 5: 4-1-0


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Συνέχισε τις «χαμηλές πτήσεις» η Βέρντερ, μετά το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τη Γκλάντμπαχ. Προηγήθηκε στο 18’ με τον Ρόζενμπεργκ αλλά έμεινε με 10 στο 27’ λόγω της αποβολής του Boenisch. Αποτέλεσμα να το πληρώσει στη συνέχεια, δεχόμενη δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (52’, 67’). Την παρτίδα έσωσε ο αμυντικός Νάλντο, που επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία, σκοράροντας το τελικό 2-2 στο 74’. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Τόμας Σάαφ, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να βρεθεί ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά. Αν και υπολογιζόταν ως ένα από τα φαβορί για την εξάδα, πλέον θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Τιμωρημένος ο αμυντικός Boenisch (3 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Πρεντλ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), οι μέσοι Μπάργκφρεντ (23 συμμ./1 ασίστ), Εκιτσί (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Στεφάνοβιτς (1 συμμ.) και Μπορόφσκι, και ο επιθετικός Αρναούτοβιτς (17 συμμ./6 γκ.).


Εκτός: 3-5-7
Γκολ: 16-28
Τελευταία 5: 0-3-2



Πρόταση: Πολλά τα προβλήματα για τη Βέρντερ, που πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη αν θέλει να σώσει τη χρονιά. Δύσκολο το έργο της απέναντι στην ανεβασμένη Στουτγάρδη, που σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα (29 γκολ στις 10 τελευταίες αγωνιστικές). Επιλογή το over στο 1.65 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση