» » » » » Preview Primera Division: Διαφορετικοί στόχοι των ομάδων

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Διαφορετικοί στόχοι των ομάδων
21:00 ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ  – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία: 6-6-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΛΑΓΑ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 2-1


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Πολύ κακή η εμφάνιση της Βιγιαρρεάλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπέτις. Στο ημίχρονο έχανε με 2-0 (35’, 38’), στο δεύτερο δέχτηκε και τρίτο τέρμα (59’), ενώ έπαιξε το τελευταίο 25λεπτο και με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του αμυντικού Άνχελ Λόπεζ (66’). Της… χαρίστηκε η Μπέτις στο τέλος και της επέτρεψε να σκοράρει το γκολ της τιμής με πέναλτι του Ρούμπεν στο 93’. Πρώτη ήττα για τον Λοτίνα στον πάγκο της Βιγιαρρεάλ, με την ομάδα να βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο, 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά τη χθεσινή ήττα της Χιχόν, έχει ευκαιρία να ξεφύγει στους 7, αρκεί να χάσει και η Σαραγόσα στη Σεβίλλη. Τιμωρημένος ο αμυντικός Άνχελ Λόπεζ (16 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.), που αν και δεν έχει αγωνιστεί από τον Οκτώβριο, βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ.



Εντός: 5-8-2
Γκολ: 22-16
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΑΛΑΓΑ: Της έκανε μεγάλο δώρο ο αμυντικός της Σανταντέρ Φράνσις, που αποβλήθηκε μόλις στο 3’ με απευθείας κόκκινη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 70% κατοχή, 13 σουτ εντός εστίας, κανένα για τη Σανταντέρ. Σκόρερ οι Ίσκο (22’), Καθόρλα (64’) και φαν Νίστελροϊ (84’). 6-2-1 ο απολογισμός στα τελευταία παιχνίδια, που την έχουν φέρει στη 3η θέση, ένα βαθμό πάνω από τη Βαλένθια. Διακαής πόθος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη σοβαρότητα που δείχνει στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει πως μπορεί να το πετύχει. Τιμωρημένος η «κολώνα» της άμυνας Ντεμικέλις (28 συμμ./2 γκ.) που συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Καμπαγιέρο (28 συμμ.), που θα τον αντικαταστήσει και πάλι ο Καμενί, και οι μέσοι Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ. – χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), Χοακίν (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 4-3-8
Γκολ: 15-23
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Πολύ διαφορετικοί οι στόχοι για τις δύο ομάδες. Σε παλαιότερες σεζόν οι ρόλοι πάντως θα ήταν αντεστραμμένοι. 4 στα 5 τελευταία εντός ήρθαν G/G για τη Βιγιαρρεάλ, 5 στα 6 τελευταία εκτός για τη Μάλαγα. Πιθανό να επαληθευτούν τα στατιστικά, με το σημείο να πληρώνει στο 1.65 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ  – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία: 13-5-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-1


ΣΕΒΙΛΛΗ: Κατώτερη της Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές, έχασε δίκαια με 1-0 (47’), τερματίζοντας το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών. Παρέμεινε στην όγδοη θέση, αλλά απομακρύνθηκε από την εξάδα, τέσσερις πλέον βαθμούς πίσω από την Οσασούνα (6η), μετά τη προχθεσινή της νίκη. Με μία νίκη απέναντι στη Σαραγόσα, έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τους 42 βαθμούς και τις υπόλοιπες συνδιεκδικήτριες που ισοβαθμεί (Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Εσπανιόλ και Χετάφε). Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στις τελευταίες συναντήσεις της με τη Σαραγόσα. Αμφίβολος ο μέσος Καμπάνια (12 συμμ./3 ασίστ), εκτός οι μέσοι Περότι (15 συμμ./2 ασίστ), Ρέγες (14 συμμ./4 ασίστ) και ο επιθετικός Κανουτέ (23 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 7-3-5
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 3-0-2


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Έχασε πέναλτι με τον Αράντα στο 24΄, αλλά ο ίδιος παίχτης εξιλεώθηκε σκοράροντας στο 30’, με αποτέλεσμα να «νευριάσει» τη Μπαρτσελόνα που πέτυχε δύο γκολ πριν το ημίχρονο (36’, 39’), κάνοντας περίπου το ίδιο και στο τέλος του δευτέρου μέρους (86’, 92’). Πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Αλβάρεζ, που λογικά θα αναγκάσουν τον Μανόλο Χιμένεθ να μη βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Τερμάτισε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών και παρέμεινε στο -4 από τη σωτηρία. Μοναδική απουσία για τον Μανόλο Χιμένεθ ο αμυντικός Αμπραχάμ Μινέιρο (15 συμμ./1 γκ.) που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.


Εκτός: 3-3-10
Γκολ: 15-33
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Πολύ προσεχτική αναμένεται η Σεβίλλη, που θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου. Χαμηλός ο άσος (1.50 William Hill) αλλά δύσκολα βγαίνει άλλο σημείο στην αναμέτρηση.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση