» » » » » » Preview Primera Division : Φορτσάρει για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Φορτσάρει για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα
21:00 ΟΣΑΣΟΥΝΑ  – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 10-5-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-2


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα για την Οσασούνα, που μετά από την εντός έδρας «πεντάρα», κατάφερε και έχασε 6-0 από την αδιάφορη Ράγιο, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι ήδη 4-0. Παρά την ήττα εξακολουθεί να βρίσκεται στην 6η θέση, ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά και άλλες τρεις ομάδες (Ατλέτικο, Σεβίλλη, Χετάφε). Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε και πέρα από το τρίποντο σήμερα, θα ελπίζει και στην ήττα της Χετάφε στο Καμπ Νου, που θα της δώσει ένα μικρό προβάδισμα τουλάχιστον από μία από τις συνδιεκδικήτριες. Εκτός οι αμυντικοί Ρούμπεν και Μπερτράν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο μέσος Shojaei και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (7 συμμ./1 ασίστ).



Εντός: 8-5-3
Γκολ: 22-18
Τελευταία 5: 1-2-2


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Εσπανιόλ, τρίτη στα τέσσερα τελευταία, ενώ στο ίδιο διάστημα δεν έχει σημειώσει νίκη. Όπως όλα δείχνουν, η Εσπανιόλ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων στις θέσεις 6 (43 βαθμούς) ως 12 (40 βαθμούς) που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, με τις Λεβάντε και Μάλαγα να φαίνεται πως θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις θέσεις 4-5. Εκτός οι αμυντικοί Ματιόνι και Γκαλάν (11 συμμ.), και ο μέσος Μάρκεζ.


Εκτός: 3-6-6
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Από τα πιο αμφίρροπα ματς αυτής της αγωνιστικής στην Πριμέρα, με τις δύο ομάδες να μην είναι στα καλύτερα τους τον τελευταίο καιρό. Περιμένουμε κλειστό ματς, που δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία (3.40 Bet3000), σημείο που θα (ψιλο-)βολέψει και τους δύο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 11-3-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-0


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Την ένατη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μπαρτσελόνα το Σάββατο στο Λα Ρομαρέδα, επικρατώντας της Σαραγόσα με 4-1. Αν και δέχτηκε πρώτη τέρμα στο 30’, έβαλε μπροστά… τα μεγάλα μέσα και μέσα σε 9 λεπτά είχε πάρει το προβάδισμα με τα γκολ των Πουγιόλ (36’) και Μέσι (39’), με τον αργεντινό να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα στο 86’ από πέναλτι, και το Πέδρο να γράφει το τελικό σκορ στο 92’. Εκτός από τη νίκη, τα καλά νέα για τους Καταλανούς ήρθαν από το Μπερναμπέου, όπου η Βαλένθια απέσπασε την ισοπαλία από τη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά από τη Βασίλισσα στους 4 βαθμούς, 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη και έχοντας το Ελ Κλάσικο στο Καμπ Νου σε 11 ημέρες. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ), Φόντας (1 συμμ.), ο μέσος Αφελάι (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Για δεύτερο παιχνίδι εκτός ο αμυντικός Πικέ (21 συμμ./2 γκ.).


Εντός: 14-1-0
Γκολ: 60-8
Τελευταία 5: 5-0-0


ΧΕΤΑΦΕ: Χωρίς να είναι πολύ καλύτερη, αλλά όντας πιο αποτελεσματική, η Χετάφε επικράτησε της Σπόρτινγκ Χιχόν εντός έδρας με 2-0. Σκόρερ οι Φεντόρ (22’) και Ντιέγκο Κάστρο (47’). Με μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, η Χετάφε έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη. Αν ξεπεράσει τις αναμετρήσεις με τη Μπάρτσα και τη Σεβίλλη με τις όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες, θα κρατάει τη τύχη στα χέρια της, έχοντας από τα πιο βατά προγράμματα των ομάδων που κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ουστάρι, ο αμυντικός Λόπο (16 συμμ.) και ο μέσος Πέδρο Λεόν (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 4-4-8
Γκολ: 16-27
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Καμιά στοιχηματική αξία δεν έχει ούτε ο άσος, αλλά ούτε και το να τον κοντράρουμε. Με τη Χετάφε να θέλει να έχει σκοράρει στα 6 από τα τελευταία 9 εκτός και τη Μπαρτσελόνα να έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία εντός, ίσως να αξίζει ένα ελαφρύ ποντάρισμα στο G/G που πληρώνει στο 2.38 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση