» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας: Ασταμάτητη η «Μεγάλη Κυρία»

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας: Ασταμάτητη  η «Μεγάλη Κυρία»
21:45 ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προϊστορία: 7-10-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1-1


ΝΑΠΟΛΙ: Ακόμα πιο μακριά από την κατάκτηση της 3ης θέσης βρέθηκε η Νάπολι, χάνοντας από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο με 3-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 9’, ο Πάντεφ ισοφάρισε στο 34’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από σειρά λαθών, δέχτηκε άλλα δύο τέρματα. Έμεινε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες, 6 βαθμούς μακριά από τη 3η Λάτσιο, ενώ είδε και την Ουντινέζε να την ξεπερνάει και πάλι τρεις βαθμούς. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί και το μόνο που μπορεί να κάνει, πέρα από τη δικιά της νίκη, είναι να ελπίζει σε ήττα της Λάτσιο απέναντι στη Γιουβέντους. Με το πρόγραμμα πάντως που έχει, αν είναι προσεχτική μπορεί να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Καναβάρο (26 συμμ./1 γκ.), Σουνίγκα (25 συμμ./1 γκ.) και Μπρίτος (8 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Μάτζιο (27 συμμ./3 γκ.).



Εντός: 7-6-2
Γκολ: 32-18
Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Άδικη ήττα για την Αταλάντα στο Μπέργκαμο από τη Σιένα με 2-1, από γκολ που δέχτηκε από καθαρή απροσεξία στο 91’. Είχε ανοίξει το σκορ στο 9’ με τον Schelotto, αλλά η Σιένα είχε ισοφαρίσει 4 λεπτά αργότερα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Αταλάντα, που μετράει μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύσκολα να κιντυνεύσει με τη φετινή της εικόνα. Άλλωστε… προηγούνται άλλες, πολύ χειρότερες ομάδες, αλλά και πάλι θα χρειαστεί κάποιους πόντους για να το σιγουρέψει. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μανφρεντίνι (22 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Καπέλι (11 συμμ.), ο μέσος Μπρίγκι (11 συμμ.) και ο επιθετικός Μαριλούνγκο (18 συμμ./4 γκ.).


Εκτός: 3-7-5
Γκολ: 14-20
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Τελευταία ευκαιρία της Νάπολι να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης, που μπορεί υπό συνθήκες να την πλησιάσει απόψε στους τρεις βαθμούς. Η Αταλάντα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη μαθηματικά την παραμονή, αλλά έχει ακόμα περιθώρια να βρει τους πόντους που χρειάζεται στα ματς που έρχονται. Από τους καλύτερους άσους του κουπονιού (1.47 Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία: 17-9-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Αν και αγχωμένη στην αρχή του αγώνα με την Παλέρμο, συνήλθε στο δεύτερο μέρος και με γκολ των Μπονούτσι (56’) και Κουαλιαρέλλα (69’) πήρε υπερπολύτιμη νίκη που την ανέβασε και πάλι στην κορυφή της Σέριε Α, ένα βαθμό μπροστά από τη Μίλαν. Αυτό όμως πριν την χθεσινή νίκη της Μίλαν, που την έριξε και πάλι στη 2η, κάνοντας υποχρεωτική τη σημερινή νίκη με τη Λάτσιο. Απόλυα δικαιολογημένη η πορεία της Γιουβέντους μέχρι σήμερα, που συνεχίζει αήττητη σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Βασικό όπλο η άμυνα, έχοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στο πρωτάθλημα, και χωρίς να δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία. 5 νίκες και 1 ισοπαλία μετράει η «Μεγάλη Κυρία» απέναντι στη Λάτσιο στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους. Θα υποδεχθεί τη Λάτσιο χωρίς απουσίες.


Εντός: 10-5-0
Γκολ: 30-9
Τελευταία 5: 4-1-0


ΛΑΤΣΙΟ: Μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης έκανε η Λάτσιο, επικρατώντας στο Ολίμπικο της Νάπολι με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Καντρέβα στο 9’, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 34’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο πέτυχε άλλα δύο τέρματα (Μάουρι 68’, Λεντέσμα 81’), παίρνοντας έτσι το τρίποντο. Στη +6 πλέον από τη Νάπολι, και στο +3 από την Ουντινέζε, πήρε σημαντικό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Μετά το ματς με τη Γιουβέντους ακολουθούν τα παιχνίδια με Νοβάρα και Λέτσε, και μετά θα ταξιδέψει στο Ούντινε παιχνίδι στο όποιο θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Εκτός οι αμυντικοί Ντίας (20 συμμ.) και Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), ο μέσος Λούλιτς (25 συμμ./4 γκ.) και ο επιθετικός Κλόζε (26 συμμ./12 γκ.).


Εκτός: 7-2-6
Γκολ: 24-25
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Άδικο το 1.40 στον άσο, όσο καλή ομάδα και να είναι η Γιούβε. Άλλωστε πρόκειται για παιχνίδι μεταξύ 2ης και 3ης, ενώ ας μη ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους μπορεί να μην χάνει, αλλά δεν έχει κερδίσει σχεδόν στα μισά παιχνίδια της (14 ισοπαλίες). Θα κοντράρουμε τη Γιουβέντους, ελπίζοντας να συνεχιστεί η καλή τύχη της Λάτσιο, με το Χ2 αν πληρώνει στο 2.80.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:45 ΙΝΤΕΡ – ΣΙΕΝΑ

Προϊστορία: 11-4-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΙΕΝΑ-ΙΝΤΕΡ 0-1


ΙΝΤΕΡ: Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (5’, 61) κατάφερε να ισοφαρίσει απαντώντας άμεσα (Μιλίτο 6’, Καμπιάσο 64’), αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανατρέψει το ματς, παρότι έπαιξε σχεδόν για 30 λεπτά με παίχτη παραπάνω. Συνεχίζει να προβληματίζει στα μετόπισθεν, με τους αμυντικούς να ξεχνάνε πολλές φορές… να γυρίσουν. Δεύτερο ματς για τον Στραμακιόνι στον πάγκο της ομάδας που μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία. Με αυτή την ισοπαλία, αποχαιρέτησε ουσιαστικά όποιες ελπίδες είχε για την 3η θέση. Παρέμεινε όμως απόλυτα εφικτός ο στόχος για είσοδο στην πεντάδα, με τη Νάπολι να βρίσκεται στους τρεις βαθμούς διαφορά. Εξαιρετική η παράδοση με τη Σιένα, από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ στις 15 τελευταίες συναντήσεις τους. Εκτός ο αμυντικός Μαϊκόν (18 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Σνάιντερ (15 συμμ./1 γκ.) και Αλβάρεζ (14 συμμ./1 γκ.), και ο επιθετικός Καστίνιος (6 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 7-4-5
Γκολ: 28-23
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΙΕΝΑ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’, η Σιένα πέτυχε σπουδαίο διπλό με 2-1 απέναντι στην Αταλάντα, με τα γκολ των Λαρόντο (13’ πεν.) και Ντέστρο (91΄). Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε πάντως αρκετή τύχη και λάθος της άμυνας της Αταλάντα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τη Σιένα, που παρέμεινε αήττητη για τρίτο παιχνίδι. Ανέβηκε πλέον στη 10η θέση και χρειάζεται μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Εκτός ο αμυντικός Άντζελο (13 συμμ.) και ο επιθετικός Καλαϊό (25 συμμ./11 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Τέρτσι (29 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 8-3-5
Γκολ: 25-12
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Με τον Στραμακιόνι να δίνει βαρύτητα στην κατάκτηση των βαθμών και όχι να συμμαζέψει τη σκόρπια άμυνα της Ίντερ (δέχτηκε 6 στα δύο τελευταία) και τη Σιένα ουσιαστικά σωσμένη, το G/G (1.72 Bet365) είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι των γηπεδούχων.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:45 ΡΟΜΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία: 17-9-13
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ 2-0


ΡΟΜΑ: Δυνατό «χαστούκι» για τη Ρόμα το εκτός έδρας 4-2 απέναντι στη Λέτσε. Στο 56’ το σκορ ήταν ήδη 4-0 (!), και το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει δύο φορές στο τέλος της αναμέτρησης (Μπόγιαν 88’, Λαμέλα 91’), ίσα-ίσα για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η κακή εικόνα της ομάδας έφερε μεγάλη αναταραχή, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Έχει ακόμα τα περιθώρια να σώσει τη χρονιά, με έξοδο στην Ευρώπη, αφού απέχει μόλις 1 βαθμό από την 5η Νάπολι. Εκτός οι αμυντικοί Ζουάν (16 συμμ./3 γκ.) και Μπουρντίσο (10 συμμ./1 γκ.), και οι μέσοι Γκρέκο (16 συμμ.) και Σιμπλίσιο (16 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 9-3-3
Γκολ: 31-15
Τελευταία 5: 3-0-2


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χωρίς να εντυπωσιάσει πέτυχε σημαντική νίκη στο κυνήγι της 3ης θέσης, επικρατώντας εντός έδρας της Πάρμα με 3-1. Σκόρερ οι Ασαμόα (45’+1, 92’) και Ντι Νατάλε (56’). Είχε μείνει πέντε αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, αλλά μετά τη νίκη της κατάφερε να πλησιάσει τη Λάτσιο στους 3 βαθμούς. Μαύρα χάλια στο δεύτερο γύρο η ομάδα, που ενώ είχε εξασφαλισμένη την 3η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 2 μόνο νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, πλέον… τρέχει να προλάβει. Εκτός οι αμυντικοί Μπενάτια (22 συμμ./1 γκ.) και Μπάστα (24 συμμ./5 γκ.), οι μέσοι Ίσλα (21 συμμ./3 γκ.), Φαμπρίνι (10 συμμ.) και Μπαντού (10 συμμ.), και ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες (22 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 3-5-7
Γκολ: 15-19
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Μετά τη ήττα η Ρόμα θα ψάξει σίγουρα την εξιλέωση, αλλά δε θα έχει τόσο εύκολο έργο απέναντι στην Ουντινέζε, που πήρε ψυχολογική ανάσα με την τελευταία νίκης. Δεν αποκλείεται το παιχνίδι να λήξει ισοπαλία (3.40 William Hill), σημείο που δε θα ευχαριστήσει αλλά ούτε θα στενοχωρήσει και κανέναν.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση