» » » » » Preview Serie A Ιταλίας Μπολονια - Καλιαρι: Αδιάφορη η Μπολόνια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας Μπολονια - Καλιαρι: Αδιάφορη η Μπολόνια
Προϊστορία: 5-5-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1-1


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, με το 0-0 με τη καταδικασμένη Τσεζένα να κρίνεται κάθε άλλο παρά θετικό. Στο +3 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν και για αυτήν. Η αλήθεια είναι πάντως πως παρουσιάζεται αδιάφορη στις τελευταίες αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο βασικός και αναντικατάστατος επιθετικός Ντι Βάιο (30 συμμ./10 γκ./5 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Γκάρικς (12 συμμ.), Άντονσον (19 συμμ.), Κρέσπο (7 συμμ.), και οι μέσοι Krhin (7 συμμ./1 γκ.) και Κασαρίνι (11 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σόρενσεν (1 συμμ.) και ο μέσος Ραμίρεζ (26 συμμ./5 γκ./4 ασίστ), λογικά διαθέσιμος ο αμυντικός Πορτανόβα (27 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 5-4-7
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 1-2-2


ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγωνίστηκε σε ουδέτερο γήπεδο, ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην Ίντερ το προηγούμενο Σάββατο. Προηγήθηκε δύο φορές (Αστόρι 5’, Πινίγια 61’), αλλά ισοφαρίστηκε δευτερόλεπτα αργότερα και στις δύο περιπτώσεις (6’, 64’), ενώ αγωνίστηκε με 10 παίχτες στα τελευταία 30 λεπτά, λόγω της αποβολής του Πινίγια στο 63’, από λάθος εκτίμηση του διαιτητή που νόμισε ότι ο σκόρερ έβγαλε τη φανέλα του, προκαλώντας αποδοκιμασίες από πλευράς «γηπεδούχων». Στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει την νίκη απόψε για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο επιθετικός Πινίγια (9 συμμ./7 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Έρικσον, Σαμπάιο (6 συμμ.) και Ντεσένα (11 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Ελ Καμπίρ (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-4-8
Γκολ: 13-24
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Αδιάφορη η Μπολόνια, χωρίς τον Ντι Βάιο, ενώ από την άλλη η Κάλιαρι δε θα έχει τον Πινίγια, που είναι η βασική πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες. Πώς να μπούνε γκολ στον αγώνα; Under στο 1.66 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση