» » » » » » Preview Primera Division : Η μεγάλη ευκαιρία της Λεβάντε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Η μεγάλη ευκαιρία της Λεβάντε
19:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  – ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ 2-1


ΛΕΒΑΝΤΕ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη (21’), κατάφερε να ισοφαρίσει 8 λεπτά αργότερα με τον Αρούνα Κονέ, ενώ γλίτωσε την ήττα με τον τερματοφύλακα Μουνούα να αποκρούει πέναλτι στο 87’. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Λεβάντε, έχοντας νικήσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία 6. Παραμένει ακόμα ψηλά στη βαθμολογία (5η με 49 βαθμούς), και σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα (-3), που είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Χάβι Βέντα (25 συμμ./2 ασίστ) και Νταβίντ Ναβάρο (2 συμμ.).



Εντός: 9-3-5
Γκολ: 27-18
Τελευταία 5: 1-2-2


ΓΡΑΝΑΔΑ: Σπουδαία νίκη έκανε η Γρανάδα κόντρα στη Χετάφε, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0. Σκόραρε με τον Γιάρα (18’) και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα (ούτε και απείλησε όμως), κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος. Μεγάλο βήμα για την παραμονή, αφού με αυτή τη νίκη, ξέφυγε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ρομπέρτο (22 συμμ.), ο αμυντικός Ντιακιτέ (11 συμμ.) και οι μέσοι Γιεμπντά (14 συμμ.) και Φραν Ρίκο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Χάιμε Ρομέρο (15 συμμ./1 γκ.), ο μέσος (15 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ούτσε (32 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 4-1-12
Γκολ: 12-32
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Αν η Λεβάντε πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 5η θέση, σήμερα είναι η ευκαιρία της απέναντι στη Γρανάδα που μπορεί να παρουσιαστεί εφησυχασμένη. Άσος στο 1.91 (William Hill).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ  – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία: 12-6-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 2-1


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Κατάφερε να προηγηθεί με τον Σένα στο 41’ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ, αλλά, παρότι καλύτερη σε όλο τον αγώνα, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Παρέμεινε αήττητη για τρίτο αγώνα και με μόλις μία ήττα στα τελευταία 7, βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ευτυχώς για την ίδια δείχνει πως έχει γλιτώσει από τα χειρότερα και βελτίωσε σαφώς την εικόνα της, ενώ παράλληλα Χιχόν, Σαραγόσα και Σανταντέρ δείχνουν να το έχουν πάρει απόφαση ότι δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κάταλα (13 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.) που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δέκα μήνες. Αμφίβολος ο αμυντικός Χοάν Οριόλ (21 συμμ.).


Εντός: 6-9-2
Γκολ: 25-18
Τελευταία 5: 1-3-1


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Προηγήθηκε στο 54’ με τον Νίνο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα, αλλά στάθηκε αρκετά τυχερή και δέχτηκε μόλις ένα γκολ και την ισοφάριση στο 67’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και άλλα δύο δοκάρια. Βγήκε μετά από καιρό από την πρώτη εξάδα και έπεσε στην 8η θέση, αλλά ακόμα βρίσκεται κοντά στο στόχο της και στην έξοδο στην Ευρώπη, με τη Μπιλμπάο να βρίσκεται ένα βαθμό μακριά της. Μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες με τους ίδιους στόχους έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση (38 γκολ), κάτι που σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσει αν θέλει να τα καταφέρει. Εκτός ο αμυντικός Ετσαΐδε (3 συμμ.), ο μέσος Σογιαέι και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (7 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Σέρχιο (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 2-8-6
Γκολ: 13-35
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Με τη Βιγιαρρεάλ να νιώθει πλέον μεγαλύτερη ασφάλεια και την Οσασούνα να μην είναι στα καλύτερα της αλλά να διεκδικεί ακόμα ευρωπαϊκή έξοδο, η ισοπαλία δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα (3.60 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση