» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας: Στην πόρτα της εξόδου ο Λουίς Ενρίκε

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας: Στην  πόρτα της εξόδου ο Λουίς Ενρίκε
Προϊστορία: 12-7-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ 1-3


ΡΟΜΑ: Η Φιορεντίνα άνοιξε μόλις στο 2’ το σκορ, ο Τότι κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από σχεδόν 70 λεπτά (71’), αλλά η Ρόμα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα (92’), ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 10, χάρη την αποβολή του Οσβάλντο (93’). Με μόλις δύο νίκες και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία, το κλίμα στη Ρόμα είναι κάκιστο, με τους οπαδούς να ζητούν εσπευσμένα την απόλυση του Λουίς Ενρίκε, τον οποίο θεωρούν (δικαιολογημένα) υπαίτιο για την κακή εικόνα της ομάδας και το γεγονός ότι τόσο καιρό, παρά τις ευκαιρίες που είχε και τα στραβοπατήματα που είχαν οι αντίπαλοι, δε
διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την 5η Ουντινέζε. Τιμωρημένοι οι μέσοι Λαμέλα (27 συμμ./3 γκ./5 ασίστ) και Ντε Ρόσι (28 συμμ./3 γκ./3 ασίστ), και ο επιθετικός Οσβάλντο (24 συμμ./11 γκ./5 ασίστ). Λογικά επιστρέφει ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι (22 συμμ./5 γκ./6 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπόντ (6 συμμ.) και οι αμυντικοί Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Μπουρντίσο (10 συμμ./1 γκ.) και Κασέτι (6 συμμ.). Αμφίβολοι ο βασικός τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (29 συμμ.) και ο επιθετικός Μπορίνι (20 συμμ./9 γκ.).


Εντός: 10-3-4
Γκολ: 35-18
Τελευταία 5: 2-0-3



ΝΑΠΟΛΙ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νάπολι που κέρδισε εκτός έδρας την Λέτσε με 2-0, χάρη σε γκολ των Χάμσικ (5’) και Καβάνι (51’). Ανέβηκε έτσι στην 4η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την 3η Λάτσιο, θέση που αποτελεί το μεγάλο στόχο της ομάδας του Ματσάρι. Έχει κάνει το come-back που αναζητούσε και πλέον ελπίζει σε στραβοπάτημα της Λάτσιο την Κυριακή, αρκεί φυσικά να περάσει η ίδια από τη Ρώμη. Εκτός ο αμυντικός Καμπανιάρο (29 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Ντοναντέλ. Αμφίβολοι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ροσάτι (1 συμμ.), ο αμυντικός Γκράβα (5 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λαβέτσι (26 συμμ./9 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 6-6-5
Γκολ: 25-20
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Αρκετές και πολύ σημαντικές οι απουσίες της Ρόμα με το κλίμα να είναι πολύ κακό, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευθεί η Νάπολι και να φύγει με τη νίκη από τη Ρώμη. Διπλό στο 2.60 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση