» » » » » bet365.com: Αγγλία ν Ιταλία - Δωρεάν Στοίχημα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


bet365.com:  Αγγλία ν Ιταλία - Δωρεάν Στοίχημα
Αφού τερμάτισε πρώτη στον Όμιλο Δ', η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ιταλία στους προημιτελικούς του Euro 2012 την Κυριακή στις 24 Ιουνίου και έχουμε μία φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις.


Παίξτε ένα στοίχημα στον αγώνα Αγγλία ν Ιταλία και θα σας δώσουμε ένα δωρεάν στοίχημα Σε-Εξέλιξη για το ίδιο ποσό στη μεγάλη αναμέτρηση.


Για να έχετε δικαίωμα για το δωρεάν σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη, απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα, και όταν ο αγώνας ξεκινήσει, παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το ΠΡΩΤΟ σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε αυτό το ποντάρισμα, για μέχρι και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα (μέγιστο €25*).



Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλές αγορές για να διαλέξετε με πάνω από 70 επιλογές στοιχηματισμού Σε-Εξέλιξη διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του αγώνα με Επόμενο Γκολ, Γκολ Αγώνα, Συνολικά Κόρνερ, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Τελικό Αποτέλεσμα και πολλά περισσότερα.


Με μια εκτεταμένη γκάμα αγορών πριν τον αγώνα και Σε-Εξέλιξη και μια φανταστική προσφορά δεωρεάν στοιχήματος, η bet365 είναι το νούμερο ένα μέρος για ολόκληρο τον Ποδοσφαιρικό στοιχηματισμό σας.


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση