» » » » » Και επίσημα "κόκκινος διάβολος" ο Καγκάβα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Και επίσημα "κόκκινος διάβολος" ο Καγκάβα
Η απόκτηση του Σίνζι Καγκάβα από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι πλέον γεγονός, αφού ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κόκκινους διάβολους".


Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε παρακολουθήσει στενά τον παίκτη την φετινή σεζόν και έμεινε εντυπωσιασμένος τόσο από το ταλέντο του, όσο και από τις αντοχές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μάντσεστερ πρόσθεσε στην μηχανή της ένα σημαντικό εργαλείο, που μπορεί εκτός του να δημιουργεί και να σκοράρει, να αμύνεται και σωστά. Κατά την παρουσίαση του Γιαπωνέζου άσου ο τεχνικός της Γιουνάϊτεντ τόνισε: "Ο Σίνζι είναι ένας εκπληκτικός νεαρός μέσος με εξαιρετικές ικανότητες στο να βλέπει γήπεδο και να σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που διάλεξε να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ γρήγορα αφού το στιλ παιχνιδιού του ταιριάζει στην ομάδα. Δεν βλέπουμε την ώρα να δουλέψουμε μαζί του".



Από την πλευρά του ο  παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίηση  του γι' αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα  του και τόνισε πως πιστεύει  να ανταποδώσει τις προσδοκίες που  έχουν γι' αυτόν οι άνθρωποι της  Γιουνάϊτεντ. "Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Είναι μία φοβερή στιγμή για 'μένα, περιμένω να γνωρίσω την ομάδα και να ξεκινήσω να παίζω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σίνζι Καγκάβα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση