betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Χάνει τον προημιτελικό ο  Κιελίνι
Ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες  του Τζιόρτζιο Κιελίνι στην προημιτελικό με την Αγγλία.


Ο αμυντικός της "Σκουάτρα Ατζούρα" τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση της φάσης των ομίλων, με την Ιρλανδία και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, φάνηκε ότι υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Αυτό σημαίνει πως ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν μπορεί να υπολογίζει τον αμυντικό της Γιουβέντους για τον προημιτελικό με την Αγγλία, αλλά ούτε για τον ημιτελικό, σε περίπτωση πρόκρισης των Ιταλών.




«Εξετάσαμε τον Τζιόρτζιο και, δυστυχώς, ο τραυματισμός του είναι στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά. Έχουμε ήδη ξεκινήσει θεραπεία, αλλά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του προημιτελικού. Είναι δύσκολο να πω ακριβώς πότε θα επιστρέψει, γιατί δεν πρέπει να βιαστούμε, ώστε να επανέλθει σωστά» ήταν τα λόγια του γιατρού της Εθνικής Ιταλίας, Ενρίκο Καστελάτσι.


Ο αμυντικός έχει ήδη ξεκινήσει  θεραπεία και αναμένεται να είναι  έτοιμος την 1η Ιουλίου. Έτσι, ο  ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών πρέπει να αλλάξει τα πλάνα τους για το κέντρο της άμυνας, με τον  πρώτο υποψήφιο για να τον αντικαταστήσει να ακούει στο όνομα, Αντρέα Μπαρτζάλι.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση