» » » » » » Προγνωστικά στο EURO 2012: ΤΣΕΧΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο EURO 2012: ΤΣΕΧΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion Narodowy (Βαρσοβία), Χωρητικότητα: 58145
Προϊστορία: 1-0-1


ΤΣΕΧΙΑ (27η): Αν και ξεκίνησε τη διοργάνωση με τους χειρότερους οιωνούς, χάνοντας με 1-4 από τη Ρωσία και δείχνοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο και πολλές αδυναμίες, κατάφερε να πετύχει δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια (Ελλάδα 2-1, Πολωνία 1-0) και να τερματίσει στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για τους «8». Στο ματς με την Ελλάδα, αν και πάλι δεν ήταν πολύ καλή και απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος (ευνοήθηκε και από τη διαιτησία), πήρε τη νίκη που την έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ στο τελευταίο με την Πολωνία, που πάλι η αντίπαλος ομάδα ήταν καλύτερη, χρειάστηκε ένα τέταρτο κατοχής και καλής κυκλοφορίας για να πετύχει γκολ (Γίρασεκ 72’), που ήταν αρκετό για να τη στείλει στην επόμενη φάση. Μέχρι στιγμής έχει βάλει τέσσερα γκολ (2 Γίρασεκ, 2 Πιλάρ) και έχει δεχτεί πέντε.




 Ο Μπάρος στην επίθεση δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα, εκτός από τη ασίστ στον Γίρασεκ στο ματς με την Πολωνία, ενώ όλα τα λεφτά για την Τσεχία είναι η τριάδα στα χαφ Γίρασεκ-Ροσίτσκι-Πιλάρ. Δυστυχώς για τον Μπίλεκ, όπως όλα δείχνουν, δε θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον Ροσίτσκι, με τον Κόλαρ να αποτελεί την πρώτη του επιλογή για αντικαταστάτης του μέσου της Άρσεναλ. Το ιατρικό επιτελείο το παλεύει πάντως, καθώς τον έστειλε στην Πράγα για δύο μέρες, να δει ειδικό ιατρό, με την τελική απόφαση για συμμετοχή του να βγαίνει χθες το βράδυ. Η Τσεχία στα πέντε EURO που έχει βρεθεί, έχει καταφέρει να περάσει στους «8» τρεις φορές (1996, 2004, 2012). Την πρώτη έφτασε στον τελικό (1996), όπου έχασε 1-2 από τη Γερμανία, ενώ το 2004 επικράτησε 3-0 της Δανίας, αλλά βρήκε την εθνική μας στα ημιτελικά. Φέτος δίνεται ως ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ, μαζί με την Εθνική μας (41,00 Bwin). 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της ήταν γκολ-γκολ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2


Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Λαστούβκα (Ντνίπρο), Ντρόμπνι (Αμβούργο)
Αμυντικοί: Γκεμπρέ Σελασιέ (Σλόβαν Λίμπερετς), Κάντλετς (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σουτσί (Σπαρτάκ Μόσχας), Χούμπνικ (Χέρτα), Σίβοκ (Μπεσικτάς), Ραϊτοράλ (Βικτόρια Πλζεν), Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν)
Μέσοι: Ρέζεκ (Ανόρθωση), Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πετρσέλα (Βικτόρια Πλζεν), Πλασίλ (Μπορντό), Πίλαρ (Viktoria Plzen), Χούμπσμαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κολάρα (Βικτόρια Πλζεν), Γίρασεκ (Βόλφσμπουργκ), Νταριντά (Βικτόρια Πλζεν)
Επιθετικοί: Νέσιντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπάρος (Γαλατάσαραϊ), Πέκχαρτ (Νυρεμβέργη), Λάφατα (Γιάμπλονετς)



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (10η): Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, ξεκίνησε τη διοργάνωση με ήττα, χάνοντας από τη Γερμανία με 1-0, αν και έχασε καλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Στο δεύτερο παιχνίδι στον «Όμιλο του Θανάτου», όπως είχε χαρακτηριστεί, τα «χρειάστηκε» κόντρα στη Δανία, αφού το υπέρ της 2-0 έγινε 2-2 στο 80’, με τον Βαρέλα, που είχε μπει σαν αλλαγή στο 84’, να πετυχαίνει το τελικό 3-2 στο 87’. Στο τρίτο και καθοριστικό ματς του ομίλου με την Ολλανδία, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, αλλά με το μεγάλο της αστέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο, να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση στη διοργάνωση, πέτυχε δύο τέρματα (28’, 74’) και επικράτησε τελικά με 2-1, αποκλείοντας τους Ολλανδούς και δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση. Μπορεί γενικά να έδειξε ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλη συνοχή και ομοιογένεια στην ομάδα, αλλά φάνηκε ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ότι αν τα «αστέρια» της ομάδας πιάσουν απόδοση τότε μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε αυτό δείχνουν να ποντάρουν και οι μπουκ, που τη δίνουν ως το τρίτο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, πίσω από Γερμανία και Ισπανία (8,00 Bwin). Οι Πορτογάλοι φτάνουν στους «8» του EURO για πέμπτη συνεχόμενη διοργάνωση (6η συνολικά), έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση σε τρεις περιπτώσεις (1984, 1996, 2004). Έχουν αναμετρηθεί με τους Τσέχους δύο φορές στα τελικά του EURO: Το 1996 αποκλείστηκαν στους «8», χάνοντας 1-0, ενώ το 2008 οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 3-1 στη φάση των ομίλων. Τα 3 από τα τελευταία 4 ήταν γκολ-γκολ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Εντουάρντο (Μπενφίκα), Μπέτο (Κλουζ)
Αμυντικοί: Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Ρολάντο (Πόρτο), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια), Μιγκέλ Λόπεζ (Μπράγκα), Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)
Μέσοι: Ραούλ Μεϊρέλες (Τσέλσι), Κουαρέσμα (Μπεσικτάς), Κουστόντιο (Μπράγκα), Μουτίνιο (Πόρτο), Βελόσο (Τζένοα), Ρούμπεν Μίκαελ (Σαραγόσα), Ούγκο Βιάνα (Μπράγκα)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάνι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσικτάς), Βαρέλα (Πόρτο), Έλντερ Πόστιγκα (Σαραγόσα), Ολιβέιρα (Μπενφίκα)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Πορτογαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια της ανέβασε στροφές και βρέθηκε πανάξια στους «8», σε αντίθεση με την Τσεχία που συγκέντρωσε μεν τους ίδιους βαθμούς αλλά δεν έπεισε με την απόδοση της. Η Πορτογαλία είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα και δικαιολογημένα είναι το φαβορί απόψε. Νίκη για την Πορτογαλία  στο 1.75 (Interwetten).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση