» » » » » Μένει στην Άρσεναλ ο Φαν Πέρσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μένει στην Άρσεναλ ο Φαν Πέρσι
Με την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα της Άρσεναλ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων ανά την Ευρώπη, αλλά ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ, ύψωσε... απαγορευτικό για την μεταγραφή του.


Συγκεκριμένα η Γιουβέντους  το τελευταίο διάστημα φαίνεται να.. φλερτάρει επικίνδυνα τον Ολλανδό  επιθετικό, που δεν θα έλεγε όχι  σε μία πρόταση της Ιταλικής ομάδας. Άλλωστε είχε τονίσει στην αρχή του  καλοκαιριού πως θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ, αρκεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παλεύει για τίτλους.




Ο Αρσέν Βενγκέρ από την πλευρά του, τόνισε στον Ολλανδό ότι τον θέλει για ηγέτη την νέα χρονιά και θα στελεχώσει την Άρσεναλ με παίκτες που θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Το ενδιαφέρον όμως της Γιουβέντους φαίνεται όμως ότι έχει... ενοχλήσει τον Αλσατό τεχνικό, που μιλώντας σε εφημερίδα της Ιταλίας τόνισε πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν έχει κανέναν λόγο ν' αφήσει την Αγγλία για την Serie A.


"Θα μείνει στην Άρσεναλ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για έναν κορυφαίο παίκτη που παίζει σ' ένα μεγάλο πρωτάθλημα να μεταβεί στην Serie A, που δεν έχει το πρεστίζ της Πρέμιερ Λιγκ, ούτε και το επίπεδό της, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ότι αφορά τους παίκτες" τόνισε χαρακτηριστικά. Τελειώνοντας μάλιστα έδωσε και μία... υπόσχεση στον Ιταλό δημοσιογράφο, λέγοντας του: "Αν έρθει εκεί (στην Γιουβέντους), θα σου αγοράσω ένα γλειφιτζούρι..."
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση