» » » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Γερμανία – Ελλάδα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Γερμανία – Ελλάδα

Γήπεδο: PGE Arena (Gdańsk), Χωρητικότητα: 43615
Προϊστορία: 2-0-0


ΓΕΡΜΑΝΙΑ (3η): Έχοντας το απόλυτο των νικών η Γερμανία προκρίθηκε ως πρώτη από τον «Όμιλο του Θανάτου», μπροστά από Πορτογαλία, Δανία και Ολλανδία. Δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς κόντρα στους Πορτογάλους και αφού σώθηκε δύο φορές από το δοκάρι πήρε τη νίκη με 1-0. Στο ματς με την Ολλανδία, έχοντας πλήρη έλεγχο, ανέβαζε και κατέβαζε το ρυθμό του παιχνιδιού όταν το ήθελε και επικράτησε δίκαια με 2-1 (αν και πιέστηκε πολύ στο τελευταίο τέταρτο), ενώ στο τρίτο ματς με τη Δανία, έχοντας εξασφαλίσει σχεδόν την πρόκριση στην επόμενη φάση, επικράτησε με 2-1 (18’ Ποντόλσκι, 80 Μπέντερ), χωρίς και πάλι να χρειαστεί να πατήσει πολύ «γκάζι». Η αλήθεια είναι πως γενικά μέχρι τώρα το έχει πάρει στο ρελαντί και έχει κάνει το 3/3 αρκετά άνετα, οπότε είναι λογικό ότι θεωρείται το 2ο φαβορί για την κατάκτηση πίσω από τους Ισπανούς. 



Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, που έχει γίνει μεγάλο θέμα και για τη Γερμανία, δεν έλειψαν οι συγκρίσεις ποδοσφαίρου-πολιτικής, με πολλά γερμανικά δημοσιεύματα να αναφέρονται στην Ελλάδα με πικρόχολα σχόλια. Ο Λεβ πάντως σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε πως είναι φίλος με την Καγκελάριο Μέρκελ και ότι όπως της έχει ζητήσει να μην παρεμβαίνει στις επιλογές του στο ποδόσφαιρο έτσι και ο ίδιος δεν παρεμβαίνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μπάντστουμπερ, ο οποίος απέφυγε το συσχετισμό πολιτικής-ποδοσφαίρου, δηλώνοντας ότι οι Έλληνες είναι «σκληρά καρύδια» και θέλουν μεγάλη προσοχή, αφού η πορεία των τελευταίων χρόνων δεν είναι τυχαία. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Μπόατενγκ και παίρνει τη θέση του Μπέντερ, ο οποίος ήταν πολύ καλό στο ματς με τη Δανία και πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του. Αν και ο Λεβ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την παράταξη της ομάδας, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει μία με δύο αλλαγές θέλοντας να προσθέσει ποιότητα απέναντι στην Ελλάδα (Κρόος, Ρόις), την οποία αναμένει να έχει αμυντικό ρόλο σε όλο το 90λεπτο. Αυτό είναι το 11ο EURO στο οποίο συμμετέχει. Από τα προηγούμενα 10 είχε προκριθεί στους «8» σε 7 περιπτώσεις, περνώντας στους «4» και τις 7 φορές. Προέρχεται από 4 σερί νίκες, ενώ μετράει 16 over στα 18 τελευταία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: 4-0-1


Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Βίζε (Βέρντερ Βρέμης), Τσίλερ (Αννόβερο)
Αμυντικοί: Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Χιούμελς (Ντόρτμουντ), Σμέλτσερ (Ντόρτμουντ), Χόβεντες (Σάλκε), Μπάντστουμπερ (Μπάγερν Μονάχου), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Μερτεσάκερ (Άρσεναλ),
Μέσοι: Κεντίρα (Ρεάλ Μαδρίτης), Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Κρόος (Μπάγερν Μονάχου), Ρόις (Γκλάντμπαχ/Ντόρτμουντ), Γκιουντογκάν (Ντόρτμουντ), Γκέτσε (Ντόρτμουντ),  Μπέντερ (Λεβερκούζεν),
Επιθετικοί: Κλόζε (Λάτσιο), Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου), Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Σούρλε (Λεβερκούζεν)



ΕΛΛΑΔΑ (15η): Άλλο ένα μικρό θαύμα πέτυχε η Εθνική μας παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του EURO στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρωσία. Στο πρώτο ματς μοιράστηκε από ένα ημίχρονο με την Πολωνία, και παρά την πολύ κακή εις βάρος της διαιτησία, θα μπορούσε να φύγει νικήτρια, αν ο Καραγκούνης δεν είχε αστοχήσει στο πέναλτι. Στο παιχνίδι με την Τσεχία, μετά τη ψυχρολουσία των πρώτων 6 λεπτών, όταν και δέχτηκε 2 γκολ , ανέβασε απόδοση, μείωσε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, σε ένα ματς που έχει κάθε δίκιο να θεωρείται αδικημένη. Στο τρίο και καθοριστικό παιχνίδι, όπου χρειαζόταν μόνο νίκη ια να περάσει, επικράτησε των Ρώσων με 1-0 (Καραγκούνης 45’+2), και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις βρέθηκε σε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους «8» της διοργάνωσης. Το μοναδικό κακό από αυτό το ματς ότι ο σκόρερ και αρχηγός της ομάδας, Καραγκούνης, δέχτηκε άδικα κίτρινη κάρτα για θέατρο στην μεγάλη περιοχή, αν και ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα που δέχτηκε, και έτσι θα χάσει το σημερινό παιχνίδι με τη Γερμανία. Ο Σάντος μετά το παιχνίδι με τη Ρωσία σε ένδειξη… πατριωτισμού δήλωσε ότι οι Έλληνες είναι ένας υπερήφανος λαός, όλη η Ευρώπη χρωστάει στον ελληνικό πολιτισμό σχεδόν τα πάντα και γι’αυτό αξίζουν περισσότερο σεβασμό. Ο Κατσουράνης δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η πολιτική και ο αθλητισμός δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και εξέφρασε το θετικό κλίμα που υπάρχει στην εθνική μας ενόψει του κρίσιμου αγώνα, ενώ ο Σαμαράς τόνισε ότι η Ελλάδα έφτασε το ρεαλιστικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στους «8» και από δω και πέρα δεν θα αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο χωρίς άγχος. Τα 7 από τα 9 τελευταία ήταν γκολ-γκολ, ενώ τα 5 από τα τελευταία 6 under.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Άρης), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Παλέρμο)
Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Werder Bremen), Κυρ. Παπαδόπουλος (Schalke), Αβρ. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλας (Monaco)
Μέσοι: Μάκος (ΑΕΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟ), Καραγκούνης (ΠΑΟ), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)
Επιθετικοί: Φορτούνης (Kaiserslautern), Σαμαράς (Celtic), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Samsunspor), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Μήτρογλου (Ατρόμητος)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Ακόμα και Γερμανός να ήμουν, το 1.30 του άσου, απέναντι σε τέτοια σκληροτράχηλη ομάδα όπως η Ελλάδα δε θα το άγγιζα. Η πρώτη επιλογή είναι το under, αφού και οι Έλληνες ξέρουν να αμύνονται αλλά και οι Γερμανοί δε δείχνουν διατεθειμένοι να ρισκάρουν και η δεύτερη η έκπληξη του Χ2 (3.20 Bwin)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση