» » » » » » «Τσεκάρει» Βάργκας η Λίβερπουλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


«Τσεκάρει» Βάργκας η Λίβερπουλ
Μέσα στους μεταγραφικούς  στόχους της Λίβερπουλ φέρεται  να βρίσκεται ο Χουάν Μανουέλ Βάργκας, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις σε αγγλική εφημερίδα.


Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιορεντίνα, σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσουν από την ομάδα καθιστούν πιθανή την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ. Ο αριστερός μπακ-χαφ των "βιόλα" προέρχεται από μία μέτρια χρονιά στην Serie A, αφού σε αυτό δεν βοήθησε και η γενικότερη εικόνα της Φιορεντίνα. Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο μάνατζέρ του Περουβιανού άσου, Χόρχε Κίτερστσπίλερ, ο πελάτης του δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει από την ομάδα και πιθανότερος προορισμός του είναι η Πριμέρα Ντιβιζιόν ή η Πρεμιερ Λιγκ.



"Υπάρχει μία πιθανότητα να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα. Αυτή τη στιγμή πρόκειται απλά για φήμη, καθώς δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Δεν προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πρέπει να λάβει την καταλληλότερη γι’ αυτόν απόφαση." τόνισε χαρακτηριστικά ο Χόρχε Κίτερστσπίλερ και συνέχισε: "Η Λίβερπουλ είναι μια επιλογή, όμως στο προσκήνιο υπάρχει και η Μάλαγα, καθώς είναι μεγάλο δέλεαρ η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αν έχει προτίμηση στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν; Ο Βάργκας εκτιμά και τα δύο αυτά πρωταθλήματα, όπως φυσικά και τη Serie A".
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση