» » » » » Κοντά σε συμφωνία Τότεναμ και Βίλας-Μπόας

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κοντά σε συμφωνία Τότεναμ και Βίλας-Μπόας
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ, ώστε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, μετά την απομάκρυνση του Χάρι Ρέντναπ.


Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να προτιμήθηκε έναντι όλων των υπόλοιπων  υποψηφίων και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από  την αγγλική ομάδα. Η πρόεδρος των "Λονδρέζων", Ντάνιελ Λίβι, αποφάσισε πως ο Βίλας-Μπόας είναι καταλληλότερος για να συνεχίσει το έργο του Ρέντναπ και αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδίου.



Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για συνεχείς επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και  ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έπεισε τον πρόεδρο της Τότεναμ, με το πλάνο που του παρουσίασε. Ο Βίλας- Μπόας είχε απορρίψει πρόσφατα πρόταση από την Σάο Πάολο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα και αυτό συνηγορεί και στο προσεχές "κλείσιμο" του deal.


Ο "γάμος" πλέον ανάμεσα  στις δύο πλευρές φαντάζει σίγουρος, αλλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα, αφού ο Πορτογάλος βρίσκεται σε καθεστώς αποζημίωσης από την Τσέλσι μέχρι και την 1η Ιουλίου. Λογικά την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση