» » » » Πιστός στην Ιντερνασιονάλ ο Λεάντρο Νταμιάο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Πιστός στην Ιντερνασιονάλ ο Λεάντρο Νταμιάο
Πρόταση από την Τότεναμ ισχυρίστηκε ότι έχει ο Λεάντορ Νταμιάο με δηλώσεις που έκανε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα, αλλά ακόμα δηλώνει... πιστός στην Ιντερνασιονάλ.


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Εκτός της Τότεναμ για τον 22χρονο επιθετικό φέρεται αν ενδιαφέρονται τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Γιουβέντους, μόνο όμως η αγγλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, όπως υποστήριξε ο ίδιος.




"Φυσικά και με χαροποιεί το ενδιαφέρον που υπάρχει από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μοναδική που έδει καταθέσει επίσημη πρόταση είναι η Τότεναμ. Αν υπάρξουν και άλλες θα τις συζητήσουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεάντρο Νταμιάο.


Στην συνέχεια τόνισε πως  προτεραιότητα του είναι η  Ιντερνασιονάλ και ότι ακόμα δεν σκέφτεται το μεγάλο βήμα προς την Ευρώπη. "Σκοπεύω να παραμείνω στην Ιντερνασιονάλ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, το 2014 καθώς πρόκειται για ένα σύλλογο ο οποίος σου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψεις και να εργαστείς. Αν φύγω νωρίτερα θα το κάνω μόνο αν η πρόταση που θα έρθει θα είναι συμφέρουσα όχι μόνο για μένα αλλά και για την ομάδα μου" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση