betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Δεν πωλείται ο Χούντελααρ
Δημοσιεύματα από την  Γερμανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Τσέλσι για τον Γιαν Κλαας Χούντελααρ, τη στιγμή που η Σάλκε του ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης...


Ο Ολλανδός επιθετικός αναδείχθηκε  πέρσι πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα με 29 γκολ και οι επιδόσεις του σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο επιθετικός της Σάλκε στην Γερμανία βρήκε τον καλό του εαυτό και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να τον δέσουν στο Γκεζελκίρχεν για περισσότερα χρόνια.




Το φερόμενο ενδιαφέρον της  Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της Τσέλσι για τον Ολλανδό προς το παρών περνάει απαρατήρητο από τους διοικούντες της ομάδας, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ξεκάθαρες οι απόψεις του παίκτη. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χιρστ Χελντ, με δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Χούντελάαρ στη Σάλκε.


"Ο Χούντελαρ έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Σάλκε. Τον έχουμε ενημερώσει ότι σκοπεύουμε να του προτείνουμε επέκταση της συνεργασίας μας και από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Χελντ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση