betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κοντά στην Ρεάλ ο Μόντριτς
Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Λούκα Μόντρις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail".


Το όνομα τους Κροάτη άσου της Τότεναμ έχει συνδεθεί με πολλούς συλλόγους το τελευταίο διάστημα και οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται μία ανάσα από την Τσέλσι. Το σημερινό δημοσίευμα όμως της βρετανικής εφημερίδας φέρνει στο φώς ακόμα μία υποψήφια για το μέλλον του Μόντρις.




Η "Daily Mail" στο σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον της "βασίλισσας" για τον Λούκα Μόντριτς, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του φίλου του και επιθετικού της ισπανικής Σπόρτινγκ Χιχόν, Μάτε Μπίλιτς, ο οποίος υπογράμμισε: "Θέλει να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. Του αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα ήθελε να παίξει και στην Ισπανία. Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του".


Το δημοσίευμα έχει και  χαρακτηριστικές δηλώσεις του Κροάτη διεθνή και πρώην ποδοσφαιριστή των "μερένχες", Νταβόρ Σούκερ, που άναψε "πράσινο" στην Ρεάλ για την επικείμενη μεταγραφή. "Ο Λούκα Μόντριτς είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ανάγκη να παίζει σε μία ομάδα η οποία θα κερδίζει τρόπαια. Θα ήταν το ιδανικό γι’ αυτόν. Θα πρότεινα στον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον «κλείσει». Αν δεν υπογράψει στη Ρεάλ, θα καταλήξει είτε στη Μάντσεστερ Σίτι είτε στην Τσέλσι. Πρέπει να αποχωρήσει από την Τότεναμ, προκειμένου να κερδίσει τίτλους" τόνισε χαρακτηριστικά.


Πλέον όλα βρίσκονται στα  χέρια του Φλορεντίνο Πέρεθ, που βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι. Ο τελευταίος κοστολογεί τον Μόντρις στα 35 εκ. ευρώ, αλλά σίγουρα η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί και με ένα μικρότερο ποσό.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση