» » » » » Ράφα Μπενίτεθ για Σαμπντόρια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ράφα Μπενίτεθ για Σαμπντόρια
Η Σαμπντόρια έκανε την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια της Serie A την φετινή σεζόν και φαίνεται ότι δεν θέλει να περάσει ξανά το ίδιο μαρτύριο του υποβιβασμού. Έχει βάλει αρκετά υψηλούς στόχους και αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνει για προπονητή με... όνομα, που θα μπορέσει να μεταδώσει στην ομάδα ψυχολογία νικητή.


Οι διοικούντες της  ομάδας αυτήν την στιγμή συνεργάζονται  με τον Μπέπε Ιακίνι, ο οποίος κατάφερε και επανέφερε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αλλά κοιτάζουν δεξιά και αριστερά ώστε να τον αντικαταστήσουν με κάποιο καλύτερο. Το τελευταίο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος μάλιστα θα έχει συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Ιταλικό σύλλογο, ώστε να του παρουσιάσουν το πλάνο τους.




Ο Ισπανός τεχνικός, βρίσκεται  σε αναζήτηση ομάδας από τον Δεκέμβριο  του 2010, όταν και έφυγε ως... αποτυχημένος από τον πάγκο της Ίντερ. Σίγουρα η προοπτική της ομάδας της Γένοβας δεν τον αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά σίγουρα θα ήθελε κάτι καλύτερο. Πληροφορίες όμως από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για θετικές σκέψεις του Ισπανού, που θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.


Οι διοικούντες της "Σαμπ" αρχικά είχαν προσεγγίσει τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, αλλά ο τελευταίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του τέθηκε. Πλέον απομένει το ραντεβού τους με τον Ράφα Μπενιτεθ, που θα κρίνει κατά πολύ ποιον προπονητή θα έχει η ομάδα από την νέα αγωνιστική περίοδο.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση