» » » » » » Προγνωστικά στο EURO 2012: Πορτογαλία-Ολλανδία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο EURO 2012: Πορτογαλία-Ολλανδία
Τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2012 έχουν οι Ολλανδοί, οι οποίοι γα να περάσουν θέλουν δικιά τους νίκη με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά, κόντρα στην Πορτογαλία και επικράτηση της Γερμανίας επί της Δανίας.

Τα χρειάστηκαν οι Πορτογάλοι κόντρα στη Δανία, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, παρουσίασαν κακό ανασταλτικό πρόσωπο στην επανάληψη και στο 80' ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Οι παίκτες του Πάολο Μπέντο έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη όμως χρειάστηκαν ένα σουτ του Βαρέλα στα τελευταία λεπτά για να πάρουν τη νίκη με 3-2 κόντρα στην αξιόμαχη Δανία.



Για ακόμα ένα παιχνίδι τα «αστέρια» της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νάνι δεν προσέφεραν τ' αναμενόμενα, με τον πρώτο μάλιστα να είναι το... μαύρο πρόβατο για τους Δανούς οπαδούς που τον γιούχαραν σε κάθε ευκαιρία.





Οι Ολλανδοί από την άλλη μετά την ήττα από τη Δανία με 1-0 στην πρεμιέρα, έχασαν και στο ντέρμπι με την Γερμανία, πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1. Παρά το γεγονός ότι οι «οράνιε» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπεσαν στην παγίδα των Γερμανών οι οποίοι σε κάθε αντεπίθεση ήταν... φαρμακεροί.


Πλέον για να περάσουν στην επόμενη φάση οι Ολλανδοί, πρέπει να νικήσουν τους Πορτογάλους με δύο γκολ διαφορά και να περιμένουν ένα... δώρο από τους Γερμανούς. Πάντως αν θέλει ο Φαν Μαρβάικ να πάρει το παιχνίδι η ομάδα του, οφείλει να εγκαταλείψει το πλάνο με τους δύο αμυντικούς χαφ (Φαν Μπόμελ και Ντε Γιόνγκ) και να κάνει πιο... δημιουργική την ομάδα του, προσθέτοντας κάποιον εκ των Φαν ντερ Φαάρτ ή Κόιτ στο αρχικό σχήμα των «οράνιε».


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να προκριθούν και γι' αυτό αναμένεται να βγουν στην επίθεση. Οι Πορτογάλοι υπό προϋποθέσεις βολεύονται και με την ισοπαλία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρισκάρουν. Όπως φάνηκε και με τη Δανία υπάρχουν... θέματα στην άμυνα, κάτι το οποίο ισχύει και στην περίπτωση της Ολλανδίας. Οι «οράνιε» από την πλευρά τους παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και αυτό ίσως τους κάνει να βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Όπως και να 'χει αναμένεται να δούμε ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα ψάξουν το γκολ και τη νίκη, επομένως θα ρισκάρουμε στο Over 2.5 γκολ.

πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση