» » » » » » Προγνωστικά στο EURO 2012: Δανία-Γερμανία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο EURO 2012: Δανία-Γερμανία
Στον όμιλο του... θανάτου η Δανία έχει κάνει ήδη την έκπληξη και τώρα θέλει να την ολοκληρώσει παίρνοντας μια πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Η Γερμανία από την άλλη για ν' αποκλειστεί θα πρέπει να ηττηθεί από τη Δανία με συγκεκριμένο σκορ, κάτι που θα γίνει πολύ δύσκολα.

Καλύτερο αποτέλεσμα από την Πορτογαλία κυνηγάει η Δανία για να περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2012 και κόντρα στην Γερμανία η αλήθεια είναι ότι οι ελπίδες της λιγοστεύουν. Την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στην Πορτογαλία, κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ του Μπέντνερ, όμως στο τέλος δέχτηκε ένα γκολ από τον Βαρέλα και ηττήθηκε με 3-2, κάνοντας ακόμα πιο αμφίρροπο τον όμιλο.




Οι Ζίμλινγκ και Ρόμενταλ τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από τον αγώνα με την Πορτογαλία και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολοι γι' αυτόν τον κρίσιμο αγώνα. Σε περίπτωση νίκης ότι και να γίνει παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.






Η Γερμανία χωρίς να εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής μετρά δύο σερί νίκες επί των Πορτογαλίας και Ολλανδίας, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να παίρνει τ' αποτελέσματα. Αν και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, η «Νάσιοναλμάντσαφτ» μπορεί να μπει σε περιπέτειες αν ηττηθεί και νικήσει η Πορτογαλία την Ολλανδία. Ο Γιοακίμ Λεβ δεν προβληματίζεται για κάτι άλλο πέραν της απουσίας του τιμωρημένου Ζερόμ Μπόατενγκ.


Στη νίκη επί της Ολλανδίας με 2-1, τα «πάντσερ» απέδειξαν ότι έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν και με πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκόμεζ που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, πήραν ένα τρίποντο χωρίς να... ιδρώσουν και πάρα πολύ, μιας που κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Γερμανοί θα κυνηγήσουν το απόλυτο και είναι γνωστό πως δεν χαρίζονται σε κανέναν αντίπαλο. Τα «πάντσερ» δεν έχουν κάτσει ποτέ να χάσουν από κανέναν αντίπαλο, για κανέναν λόγο και γι' αυτό θα τους δούμε και πάλι ανταγωνιστικούς. Η Δανία «καίγεται» για τη νίκη όμως όσο «μαχητική» και αν παρουσιάστηκε κόντρα σε Ολλανδία και Πορτογαλία, τους Γερμανούς δεν θα τους νικήσουν. Το διπλό της Γερμανίας πληρώνει σε αρκετά καλή απόδοση και από τι στιγμή που θα την κυνηγήσουν τη νίκη δεν έχουμε λόγο να μην τους στηρίξουμε. Επίσης αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μάριο Γκόμεζ έχει σκοράρει ήδη τρία γκολ αξίζει να ποντάρουμε στο να βρει και πάλι δίχτυα.
πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση