» » » » » » » Προγνωστικά EURO 2012 Γ Όμιλος: Ιταλία - Ιρλανδία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά EURO 2012 Γ Όμιλος: Ιταλία - Ιρλανδία

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion Miejski (Poznań), ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 43269
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-2-2


ΙΤΑΛΙΑ (12η): Ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κροατία, με τον Μπαλοτέλλι όμως να μη βρίσκεται σε καλή μέρα και να χάνει δύο ευκαιρίες. Άνοιξε το σκορ με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 39’ και από κει και πέρα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αν και οι Κροάτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, λίγο πριν την επίτευξη του γκολ της Ιταλίας. Στο δεύτερο μέρος η Κροατία ανέβασε την απόδοση της, αναγκάζοντας τους Ιταλούς σε πιο αμυντικό ρόλο με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 72’.




Η απόδοση του Μπαλοτέλλι προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Μαρκίζιο να δηλώνει μετά τον αγώνα ότι «πολλές φορές ούτε αυτός ούτε εμείς ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει στο γήπεδο». Με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στη διοργάνωση η Ιταλία έφτασε τους 2 βαθμούς και για να έχει ελπίδες να βρεθεί στην επόμενη φάση θέλει απόψε οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ παράλληλα θα ελπίζει το άλλο παιχνίδι να βγάλει νικητή, οποιονδήποτε από τους δύο. Σε περίπτωση ισοπαλίας 2-2 και πάνω στην άλλη αναμέτρηση, θα αποκλειστεί ακόμη και με νίκη, ενώ με 0-0 και 1-1 προκρίνεται. Ο Πραντέλλι, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την εθνική Ιταλίας ως το 2014, δήλωσε ότι αρκεί μία νίκη για να περάσουν, πεπεισμένος ότι η Ισπανία θα νικήσει την Κροατία. Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σκοράρει μόλις δύο τέρματα. Με τον Μπαρζάλι που επέστρεψε και θα πάρει φανέλα βασικού, ο Πραντέλι έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3


Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Σιρίγκου (ΠΣΖ), Ντε Σάνκτις (Νάπολι)
Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαρζάλι (Γιουβέντους), Αμπάτε (Μίλαν), Μάτζιο (Νάπολι), Ογκμπόνα (Τορίνο), Μπαλτζαρέτι (Παλέρμο),
Μέσοι: Πίρλο (Γιουβέντους), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Τζιακερίνι (Γιουβέντους), Τιάγκο Μότα (ΠΣΖ), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μοντολίβο (Μίλαν), Νοτσερίνο (Μίλαν), Ντιαμάντι (Μπολόνια)
Επιθετικοί: Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Μπαλοτέλλι (Μαν. Σίτι), Κασάνο (Μίλαν), Μπορίνι (Ρόμα), Τζιοβίνκο (Πάρμα)



ΙΡΛΑΝΔΙΑ (18η): Ήττα-αποκλεισμός το 4-0 από την Ισπανία την Πέμπτη γνώρισε η Ιρλανδία στο Γκντάσκ. Είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κοξ στο πρώτο μόλις λεπτό, αλλά δέχτηκε το γκολ τρία λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας, με αποτέλεσμα να παίξει με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς. Περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και το πλήρωσε για δεύτερη φορά στην αρχή του δευτέρου μέρους (49΄), πάλι από λάθος της άμυνας και στη συνέχεια δέχτηκε ακόμη δύο τέρματα (70’, 83’), χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Ο Κοξ πήρε φανέλα βασικού στη θέση του Ντόιλ και ήταν η μοναδική απειλή για τους Ισπανούς, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Οι Ιρλανδοί με μηδέν βαθμούς, δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης, αν και ο Κιν δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη για τη τιμή της χώρας. Εκτός του Κοξ, ο Τραπ δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Έχει μία νίκη στα έξι τελευταία, ενώ τα 11 από τα τελευταία 15 ήταν no goal. Σε φιλικό πέρυσι τον Ιούνιο, είχε επικρατήσει της Ιταλίας με 2-0.


Τερματοφύλακες: Γκίβεν (Άστον Βίλα), Γουέστγουντ (Σάντερλαντ), Φορντ (Μίλγουολ)
Αμυντικοί: Κέλι (Φούλαμ), Ο’Σέι (Σάντερλαντ), Γουόρντ (Γουλβς), Νταν (Άστον Βίλα), Λέτζερ (Λέστερ), ΜακΣέιν (Κρίσταλ Πάλας), Ο’Ντέι (Λιντς)
Μέσοι: ΜακΓκίντι (Σπαρτάκ Μόσχας), Γκίμπσον (Έβερτον), Γουίλαν (Στόουκ), Άντριους (Γουέστ Μπρομ), Νταφ (Φούλαμ), Χαντ (Γουλβς), Γκριν (Ντέρμπι), ΜακΛιν (Σάντερλαντ)
Επιθετικοί: Ρόμπι Κιν (Λ.Α. Γκάλαξι), Λονγκ (Γουέστ Μπρομ), Κοξ (Γουέστ Μπρομ), Γουόλτερς (Στόουκ), Ντόιλ (Γουλβς)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η άμυνα είναι το βασικό όπλο και των δύο ομάδων, αν και η Ιρλανδία δεν τα πήγε και τόσο καλά σε αυτόν τον τομέα στη διοργάνωση (έχει δεχτεί 7 σε 2 αγώνες). Και πάλι όμως το under (2.20 Expekt) φαντάζει ως καλή επιλογή, με τους Ιταλούς να παρουσιάζουν δυσκολία στο σκοράρισμα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση