» » » » » » » Προγνωστικά EURO 2012 Γ Όμιλος: Κροατία – Ισπανία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά EURO 2012 Γ Όμιλος: Κροατία – Ισπανία

ΓΗΠΕΔΟ: PGE Arena Gdańsk (Gdańsk), ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 43615
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-1-2


ΚΡΟΑΤΙΑ (8η): Η Ιταλία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αν και οι Κροάτες έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα όταν η μπαλιά του Σρνα έφτασε στον Γέλαβιτς, ο οποίος όμως δεν έβαλε σωστά το πόδι του στην προσπάθεια του να πλασάρει μπροστά από τον Μπουφόν. Οι Ιταλοί πέτυχαν το γκολ στο 39’ από στημένη φάση, αλλά δεν αξιοποίησαν τις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Κροατία προσπάθησε περισσότερο και έχοντας καλύτερο έλεγχο και κυκλοφορία κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μάντζουκιτς στο 72’, που έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος, παρά την εξαιρετική παρουσία του Μόντριτς, ο οποίος αποτελούσε διαρκώς απειλή για την Ιταλία.




 Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και θέλει νίκη απόψε αν θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση και να μην μπλέξει σε σενάρια πρόκρισης, αν και βολεύεται και με ισοπαλία 2-2, ή και με μεγαλύτερο σκορ, που θα στείλει και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση. Αν χάσει και την ίδια ώρα κερδίσει η Ιταλία τότε αποκλείεται, ενώ με μακρότερη ισοπαλία θα ελπίζει η Ιταλία να μην έχει κερδίσει με πολλά τέρματα. Ο Μόντριτς πάντως διέψευσε τα σενάρια για «στήσιμο» του αγώνα και δήλωσε ότι η Κροατία πηγαίνει για τη νίκη. Ο Μπίλιτς, ο οποίος θέλει να φύγει από τον πάγκο της ομάδας, κουβαλώντας μαζί του μία καλή πορεία στο EURO (θα συνεχίσει στον πάγκο της Ντιναμό Μόσχας), δε σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ, ενώ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


Τερματοφύλακες: Πλετίκοσα (Ροστόφ), Κέλαβα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σούμπασιτς (Μονακό)
Αμυντικοί: Τσόρλουκα (Τόττεναμ), Σίμουνιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Βίντα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Στρίνιτς (Ντνιέπρ), Μπούλιατ (Μακάμπι Χάιφα), Πράνιτς (Μπάγερν Μονάχου), Σίλντενφελντ (Άιντραχτ Φραν.)
Μέσοι: Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Μόντριτς (Τόττεναμ), Κράνιτσαρ (Τόττεναμ), Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πέρισιτς (Ντόρτμουντ), Ντουίμοβιτς (Σαραγόσα), Βουκόγιεβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Μπάντελι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Βρσάλικο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Επιθετικοί: Εντουάρντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γέλαβιτς (Έβερτον), Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ), Κάλινιτς (Ντνιέπρ)



ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Ξεκίνησε πολύ καλά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Τόρρες, που πήρε φανέλα βασικού στη θέση του Φάμπρεγκας, μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, αν και απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αντίστοιχο τρόπο και στο 49’ ο Σίλβα έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος την ασθενή απομάκρυνση του Γκίβεν. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και κατάφερε να σκοράρει ακόμη δύο τέρματα με τον Τόρρες (70’) και τον Φάμπρεγκας (83΄), που μπήκε ως αλλαγή στο 74’. Έχει τέσσερις βαθμούς και με νίκη απόψε προκρίνεται απευθείας ως πρώτη, ενώ σε περίπτωση ήττας και νίκης της Ιταλίας μένει εκτός. Ισχύει όπως αναφέραμε παραπάνω το σενάριο του 2-2, αν και ο Ραούλ Αλμπιόλ δήλωσε ότι η ομάδα του δε θέλει να εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων ομάδων και θα πάει μόνο για τη νίκη. Ο Ντελ Μπόσκε, που μία μέρα πριν το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς υπέγραψε για ακόμη δύο χρόνια στον πάγκο της εθνικής, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι βασικό τον Τόρρες. Ο επιθετικός της Τσέλσι, κάνοντας αυτοκριτική μετά το ματς με την Ιρλανδία, παραδέχτηκε την κακή του εικόνα την περασμένη σεζόν λέγοντας ότι είχε «σταματήσει να αγαπά το ποδόσφαιρο», ενώ τώρα στην εθνική νιώθει αναγεννημένος. Έχει δεχτεί δύο τέρματα στα τελευταία 6, ενώ είναι αήττητη εδώ και εφτά αγώνες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0


Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Βαλένθια)
Μέσοι: Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μάτα (Τσέλσι), Σίλβα (Μαν. Σίτι), Τσάβι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χέσους Νάβας (Σεβίλλη), Καθόρλα (Μάλαγα)
Επιθετικοί: Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Νεγρέδο (Σεβίλλη), Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Φύσει επιθετικές αμφότερες, δεν έχουν λόγο να κλειστούν αφού και οι δύο θέλουν τη νίκη. Ακόμα και το σενάριο του 2-2 να επαληθευτεί πάλι θα έχουμε πολλά γκολ. Over στο 1.70 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση